ГЛАВНИ ПРОИЗВОДИ

XIKOO3

За нас

XIKOO Industrial Co., Ltd. е еден од најголемите производители на ладилници за воздух во Кина, кој се посветува на ниска потрошувачка и еколошки испарувачки ладилник за истражување и развој и дизајн, производство, маркетинг, продажба и услуга од 2007 година. Се наоѓа во областа Пан Ју, Гуангжу град. со удобен пристап до превозот.

Преку повеќе од 13 години развој на нови производи и надградба на стари модели, има повеќе од 20 видови модели за различна примена. Главните производи на XIKOO вклучуваат преносен ладилник за воздух, индустриски ладилник за воздух, ладилник за прозорци, центрифугален ладилник за воздух, соларен DC ладилник за воздух и ладилници. Широко користени за дома, канцеларија, продавници, болница, станици, шатор, стаклена градина, ресторан, работилница, магацин и други места.

OTЕШКИ ПРОИЗВОДИ

Проекти

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube