Воздушен ладилник за прозорци

  • Window wall mounted water air cooler XK-60C

    Прозорец ѕиден воден воздушен ладилник XK-60C

    XK-60C Прозорецот за воден воздушен ладилник е многу популарен вентилатор за ладење со испарување на вода, ја намалува температурата преку испарувањето на водата. Има воздушна цевка и дифузер за воздух, може да се инсталира на надворешен ѕид за да внесе свеж и ладен воздух во внатрешноста.Добар изглед Ново ПП материјал пластично тело, Мравка...
  • Window desert evaporative air cooler fan XK-75C

    Прозорец пустински вентилатор за ладилник за испарување на воздухот XK-75C

    XK-75C Прозорецот пустински вентилатор за ладилник за ладење е многу популарен вентилатор за ладење со испарување на вода, ја намалува температурата преку испарувањето на водата. Има воздушна цевка и дифузер за воздух, може да се инсталира на надворешниот ѕид за да внесува свеж и ладен воздух во внатрешноста.Добар изглед Нов ПП Материјал пластично тело ...

Испратете ни ја вашата порака: