PRODUKTET KRYESORE

XIKOO3

Rreth nesh

XIKOO Industrial Co., Ltd. është një nga prodhuesit më të mëdhenj të ftohësve të ajrit në Kinë, i cili është i përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin e ftohësit avullues të ajrit me konsum të ulët dhe miqësor ndaj mjedisit dhe dizajnimin, prodhimin, marketingun, shitjen dhe shërbimin nga viti 2007. i vendosur në rrethin Pan Yu, Guangzhou qytet.me akses të përshtatshëm transporti.

Përmes zhvillimit të produkteve të reja prej më shumë se 13 vitesh dhe përmirësimit të modeleve të vjetra, ekzistojnë më shumë se 20 lloje modelesh për aplikime të ndryshme.Produktet kryesore të XIKOO përfshijnë ftohës portativ ajri, ftohës industrial, ftohës për dritare, ftohës centrifugal, ftohës diellor DC dhe pjesë të ftohësit të ajrit. përdoret gjerësisht për shtëpi, zyrë, dyqane, spitale, stacione, tenda, serë, restorant, punëtori, depo dhe vende të tjera.

PRODUKTET HOT

Projektet

  • Sistemi industrial i ftohjes së ftohësit të ajrit të punishtes së veshjeve

    XIKOO mori një kërkesë për projektin e ftohjes së ajrit për një punishte veshjesh me sipërfaqe 3500 m2, lartësia është rreth 4 m dhe ka disa makineri gjeneruese të nxehtësisë.Pasi komunikoi me Z.Wang Personin përgjegjës dhe mësoi kërkesat e klientit, XIKOO dha këshillën e ftohësit industrial me 27 njësi X...

  • Si të ftohni depon e bojës kimike?

    Skema e ftohjes së ajrit avullues industrial të ujit + ventilatori i shkarkimit Para së gjithash, bojërat kimike të përfunduara janë mallra të rrezikshme të ndezshme dhe shpërthyese.Magazina me artikuj të tillë duhet të jetë e izoluar, e mbrojtur nga drita dhe e ajrosur.Pra, nuk është i përshtatshëm për të ruajtur produktet e bojës në një mall...

Na dërgoni mesazhin tuaj: