Соларен DC воздушен ладилник

 • Соларен прозор 12/24v DC ладилник за испарување на воздух XK-25/40C

  Соларен прозорец 12/24v DC испарувачки тој...

  Соларната енергија е нова еколошка енергија, XIKOO се стреми кон технолошки иновации и заштеда на енергија и заштита на животната средина, Развиен и произведен XK-25/40C соларна енергија DC ладилник за воздух.а исто така е прозорски ладилник за испарување, има воздушна цевка и дифузер за воздух, може да се вградува...
 • Квалитетно пренослив соларен пустински вентилатор за ладење со воздух XK-06SY

  Квалитетно пренослив соларен пустински DC воздух ...

  Сончевата енергија е нова еколошка енергија, XIKOO се стреми кон технолошки иновации и заштеда на енергија и заштита на животната средина, Развиен и произведен XK-06SY пренослив соларен пустински вентилатор за ладење со воздух.и е пренослив ладилник за испарување на воздухот, удобен за движење и додавање вода.Добар изглед...
 • Нов ABS кабинет Пренослив соларен DC воздушно ладилник XK-05SY

  Нов ABS кабинет Пренослив соларен DC воздух...

  Соларната енергија е нова еколошка енергија, XIKOO се стреми кон технолошки иновации и заштеда на енергија и заштита на животната средина, Развиен и произведен XK-05SY Пренослив соларен ладилник за воздух 24v DC.и е пренослив ладилник за испарување на воздухот, удобен за движење и додавање вода.Добар изглед Нов AB...