Индустриски воздушен ладилник

 • Центрифугален индустриски воздушен ладилник од нерѓосувачки челик XK-30/35/45/50S

  Центрифугална индустрија од нерѓосувачки челик...

  Карактеристика XK-30/35/45/ не'рѓосувачки челик голем центрифугален индустриски ладилник за воздух дизајниран за големи работилници.Со голем проток на воздух и воздушен притисок, растојанието за испорака на воздухот е далеку од 100-200 метри.Дизајниран е да биде центрифугален вентилатор за пренос на појас со цврста и издржлива челична обвивка од не'рѓосувачки челик.Висока ефикасност...
 • Индустриски ладилник за ладење XK-18/23/ST со дебелина од 12cm

  Индустриска подлога за ладење со дебелина од 12 см...

  Индустрискиот ладилник за воздух со подлоги за ладење од 12 см е независно истражување и развој на XIKOO во 2020 година. Нашиот сопствен калапи со вбризгување и наш патент за корисен модел и патент за изглед.Вклучува горе празнење, долу празнење и странично празнење, може да ги задоволи различните барања на местото за инсталирање.На ...
 • Нов засилен систем за ладење на канали, индустриски ладилник за воздух XK-25H

  Нов засилен систем за ладење на канали во...

  XK-25H нов засилен систем за ладење на канали, индустриски ладилник за воздух е новиот индустриски ладилник за воздух развиен од XIKOO.има горе, долу, странично празнење на воздух што треба лесно да се инсталира на ѕид, покрив и други места. Овој нов модел со високо ладење, подобар ефект на испарување и ладење.А...
 • Исклучи индустриски центрифугални ладилници за испарување на вода XK-20S

  Немиот индустриски центрифугална вода ева...

  XK-20S немиот индустриски центрифугален воздушен ладилник за испарување на вода е најпопуларниот индустриски центрифугален воздушен ладилник.Исто така, има горе, долу, странично испуштање воздух за практично инсталирање на ѕид, покрив и други места. Применливо за ладење на постројка од 60-80м2 во влажна област и постројка од 150-200м2 во ...
 • Вентилатор за ладење на индустриски ладилник со голем проток на воздух XK-30S

  Индустриски ладилник за воздух со голем проток на воздух...

  Вентилаторот за ладење на индустрискиот ладилник за воздух со голем проток на воздух XK-30S е популарен индустриски ладилник за воздух.Има мала моќност од 3kw со голем проток на воздух од 30000m3/h и испорака на воздух 40-50m во цевковод.Применливо за ладење на површина од 200-250м2 со едно парче.XK-30S вентилатор за ладење на индустриски ладилник со голем проток на воздух опремен со индустриски...
 • Работилница индустриски ладилник за воздух производство XK-18/23/25S

  Работилница индустриски ладилник за воздух, производство...

  Работилница XK-18/23/25S индустриски ладилник за воздух со испарување е најпопуларниот индустриски ладилник за воздух.Го дизајниравме со различни моќи 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw за да одговориме на различна побарувачка.Исто така, има горе, долу, странично испуштање на воздух за практично инсталирање на ѕид, покрив и други места. Применливо т...