PRODUK UTAMA

XIKOO3

Tentang Kami

XIKOO Industrial Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik hawa anu paling ageung di Cina, anu didedikasikan dina konsumsi sareng lingkungan anu ramah lingkungan anu langkung épisién hawa & R sareng desain, pabrik, pamasaran, penjualan sareng jasa ti 2007. tempatna di distrik Pan Yu, Guangzhou kota. kalayan aksés Transportasi anu merenah.

Ngalangkungan langkung ti 13taun produk anyar ngembangkeun sareng modél lami ningkatkeun, aya langkung ti 20 jinis modél pikeun aplikasi anu béda. Produk utama XIKOO kalebet cooler air portabel, cool air industrial, cool air window, cool centrifugal air, solar DC air cooler and air cooler parts. Seueur dianggo kanggo bumi, kantor, toko, rumah sakit, stasiun, tenda, rumah kaca, réstoran, bengkel, gudang sareng tempat-tempat sanés.

PRODUK PANAS

Proyék