Сала и голема сала

 • штедлив клима уред со вода за ладење за теретана и голема сала

  штедлив клима уред со вода за ладење за теретана и голема сала

  За да се задоволат барањата на пазарот за ладење и заштеда на енергија, XIKOO го разви индустрискиот климатик со вода за заштеда на енергија Технологијата на испарување кондензација моментално е препознаена како најефикасен метод на кондензација.Водата и воздухот се користат како средство за ладење, а топлината ...
  Прочитај повеќе
 • XIKOO XK-18SYA се нанесува на фарма за ладење

  XIKOO XK-18SYA се нанесува на фарма за ладење

  Г-дин Мауро од Италија има фарма од 700 квадратни метри. Тој бараше машина за ладење на отворената фарма и застана на подот со лакт за да внесе воздух во затворен простор.XIKOO препорача 6ПЕЗ XK-18SYA.Откако г-дин Мауро ја доби робата, тој сподели со нас работните фотографии од ладилникот за воздух и рече дека е многу ...
  Прочитај повеќе