OEM

OEM обработка

XIKOO ги има сите наши производи за ладилници независно дизајнирани и развиени со независни права на интелектуална сопственост.Можеме да обезбедиме услуги за обработка на OEM според барањата на клиентите од различни земји и региони, OEM како што се: боја на изгледот на производот, делумни функции на производот, напон, фреквенција, приклучок, пакување на производи и други барања на клиентите, нашиот тим искрено ќе ви обезбеди OEM услуги .

ODM услуга

XIKOO може да соработува со големиот бренд за дизајн, развој, обработка на мувла со вбризгување и комплетно производство на испарувачки ладилник за воздух и услуги за поддршка, споделување калапи, споделување додатоци и стандардно споделување за да обезбеди ODM услуги на клиентите ширум светот.

ome (2)

Способност за развој на мувла

Способност за развој на мувла

Нашата компанија може да обезбеди 3D цртежи и цртежи на структурата на мувла за 7 дена врз основа на примерокот или цртежите на дизајнот од клиентот, го комплетира производството на мувла и ги тестира калапите за 45 дена и го испорачува калапот за инјектирање за 50 дена.

1111

Капацитет за обработка на инјектирање

Капацитет за обработка на инјектирање

2 комплети машини за вбризгување од 2.200 тони и 2 комплети машини за шприц со вбризгување од 1.800 тони, обезбедуваме завршена услуга од развој на производи, дизајн, отворање мувла, обликување со вбризгување и монтажа.

ладилник за воздух

Машински производствен капацитет

Машински производствен капацитет

XIKOO има автоматизирана производна линија и комплетна работилница за склопување на машини, повеќе од 50 квалификувани персонал за склопување и годишно 50.000 комплети комплетни машини и SKD.

20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]

Обезбедување на квалитет

Обезбедување на квалитет

XIKOO има повеќе машини за тестирање, инспекции за квалитет на слоеви, доби 12 национални патенти и помина национални 3C, ЕУ CE сертификати и Блискиот Исток SASO квалификации, а квалитетот на производот е загарантиран.

1111
ладилник за воздух
20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]
ome (2)
ладилник за воздух

ОЕМ (5)Нарачајте суровини

нулаСоберете го производството

нулаИзвозно пакување

нулаИспорака

нулаОбработка со инјектирање

нулатест

нулаОптоварување на контејнерот

нулаИнспекција за прифаќање

asdsad1
asdsad2
asdsad4
asdsad5
asdsad3

OEM/ODM соработуваа клиенти