Преносен воздушен ладилник

 • Пренослив собен ладилник за испарување на воздухот со леден пакет XK-05SY

  Пренослив собен ладилник за испарување на воздухот ...

  XK-05SY мал Пренослив собен ладилник за испарување на воздухот со мраз Пакет XIKOO XK-05SY мал Пренослив собен ладилник за испарување на воздухот е многу популарен, намалувајте ја температурата преку испарување на вода.и е мал и убав, има карактеристики како подолу: Добар изглед Нов ABS Материјал пластично тело ,Еден...
 • Преносен индустриски ладилник за воздух со испарување XK-18SY-3/4/5

  Преносен индустриски испарувачки воздух в...

  XIKOO ја дизајнираше базата XK-18SYA на индустриски воздушен ладилник.Надградете го индустрискиот ладилник за воздух со голем резервоар за вода од 350 литри, тркала, лактирана цевка за воздух и дифузер за воздух за да биде XK-18SYA.Така, може да стои и пренослив на подот, без инсталација.LCD + далечински управувач, има 12 различни брзини за промена, над л...
 • Пренослив индустриски ладилник за воздух со голем проток на воздух XK-18/23SY

  Пренослива индустриска вода со голем проток на воздух...

  XK-18/23SY 18000m3/h 23000m3/h голем пренослив воден воздушен ладилник XIKOO голем пренослив воден воздушен ладилник ја намалува температурата преку испарувањето на водата.И мала потрошувачка.тоа е еколошки производ.• Донесете чист воздух XIKOO воздушниот ладилник со мрежа отпорна на прашина за филтрирање на воздухот, кога околината...
 • Добар пренослив надворешен ладилник за испарување на вода за воздух XK-15SY

  Добро преносливо надворешно испарување на вода...

  XK-13/15SY пренослив надворешен ладилник за испарување на вода е многу популарен модел на комерцијален пренослив воздушен ладилник, може да ја намали температурата преку испарување на вода со мала потрошувачка.Има некои карактеристики како подолу: Добар изглед Нов ПП материјал пластично тело, Анти-УВ, Анти-стареење, долг животен век...
 • Домашен пренослив ладилник за воздух со испарување, кинеско производство XK-06SY

  Домашен пренослив ладилник за воздух со испарување ...

  Функции Ладење Постојат Jiamusi пулпа саќе рампа за ладење, водата ќе испари за да ја апсорбира топлината на воздухот и да ја намали температурата за 5-10 степени.Потоа излади ладен воздух од дифузерот за воздух.XIKOO дизајнираше XK-06SY со 3 страни 5090# подлога за ладење.релативно поголема Површина на испарување, па подобро в...
 • Пустински испарувачки мочуриште Добавувач на вентилатор за ладилник за воздух XK-75/90SY

  Пустинско испарувачко мочуриште Воздушен ладилник f...

  XK-75/90SY пустински испарувачки вентилатор на воздушниот ладилник е еден класичен модел на ладилник за воздух со голем резервоар.има рачен и автоматски два начини за додавање вода со голем резервоар 120L.Неговите квалитетни делови како подолу: Ново pp Материјалното тело XK-75/90SY има ново тело од ПП материјал, пластично тело, Анти-УВ, Анти-стареење, долг животен век.гоо...