Производи

 • Топол продажен прозорски ладилник за воден воздух XK-60C

  Топло продажен прозор на ѕид во вода тој...

  XK-60C Ѕиден воден ладилник за вода е многу популарен вентилатор за ладење со испарување на вода, ја намалува температурата преку испарувањето на водата. Има воздушна цевка и дифузер на воздух, може да се инсталира на надворешниот ѕид за да внесува свеж и ладен воздух во затворен простор.Добар изглед Ново ПП материјал пластично тело, Мравка...
 • Прозорец пустински вентилатор за ладилник за испарување на воздухот XK-75C

  Прозорец пустински ладилник за испарување на воздухот ...

  Карактеристика XK-75C Пустински вентилатор за ладилник за испарување на прозорот е многу популарен вентилатор за ладење со испарување на вода, ја намалува температурата преку испарувањето на водата. Има воздушна цевка и дифузер за воздух, може да се инсталира на надворешниот ѕид за да внесува свеж и ладен воздух во затворен простор.Добар изглед Нов ПП материјал пласт...
 • Центрифугален индустриски воздушен ладилник од нерѓосувачки челик XK-30/35/45/50S

  Центрифугална индустрија од нерѓосувачки челик...

  Карактеристика XK-30/35/45/ не'рѓосувачки челик голем центрифугален индустриски ладилник за воздух дизајниран за големи работилници.Со голем проток на воздух и воздушен притисок, растојанието за испорака на воздухот е далеку од 100-200 метри.Дизајниран е да биде центрифугален вентилатор за пренос на појас со цврста и издржлива челична обвивка од не'рѓосувачки челик.Висока ефикасност...
 • Индустриски ладилник за ладење XK-18/23/ST со дебелина од 12cm

  Индустриска подлога за ладење со дебелина од 12 см...

  Индустрискиот ладилник за воздух со подлоги за ладење од 12 cm е независно истражување и развој од страна на XIKOO во 2020 година.Вклучува горе празнење, долу празнење и странично празнење, може да ги задоволи различните барања на местото за инсталирање.На ...
 • Нов засилен систем за ладење на канали, индустриски ладилник за воздух XK-25H

  Нов засилен систем за ладење на канали во...

  XK-25H нов засилен систем за ладење на канали, индустриски ладилник за воздух е новиот индустриски ладилник за воздух развиен од XIKOO.има горе, долу, странично празнење на воздух за практично инсталирање на ѕид, покрив и други места. Овој нов модел со високо ладење, подобар ефект на испарување и ладење.А...
 • Нов енергетски ефикасен индустриски клима уред SYW-SL-16

  Нова енергетска ефикасност индустриска воздушна ...

  Хоризонтален млазен клима уред Циркулирачката вода што го изладила ладилното средство со висока температура и висок притисок се транспортира до надворешната единица со пумпа за вода.Во исто време, тече низ подлогата за ладење со испарување, со што водата со висока температура ја претвора во нормална температура...
 • Индустриски клима уред со центрифугални канали SYL-GD-21

  Центрифугални канали за индустриски воздух ко...

  Клима уред со центрифугални канали на подот Циркулирачката вода што го ладила ладилното средство со висока температура и висок притисок се транспортира до надворешната единица со пумпа за вода.Во исто време, тече низ подлогата за ладење со испарување, со што ја претвора високата температура во ...
 • Индустриски клима уред за заштеда на енергија во канал SYW-GD-21

  Индустриски воздух во канализација за заштеда на енергија...

  Клима уред со хоризонтални канали Циркулирачката вода што го изладила ладилното средство со висока температура и висок притисок се транспортира до надворешната единица со пумпа за вода.Во исто време, тече низ подлогата за ладење со испарување, со што водата со висока температура ја претвора во нормален темперамент...
 • XIKOO испарувачка индустриска клима со компресор

  XIKOO испарувачка индустриска клима...

  клима уред со испарување на вода се нарекува и клима уред со мала потрошувачка и клима уред со кондензација со испарување.Го комбинираше работниот метод на водено ладење, воздушно ладење и компресор.Прво, надворешната машина ја лади циркулирачката вода преку испарување на водата од подлогата за ладење.Аф...
 • Исклучи индустриски центрифугални ладилници за испарување на вода XK-20S

  Немиот индустриски центрифугална вода ева...

  XK-20S немиот индустриски центрифугален воздушен ладилник за испарување на вода е најпопуларниот индустриски центрифугален воздушен ладилник.Исто така, има горе, долу, странично испуштање на воздух за практично инсталирање на ѕид, покрив и други места. Применливо за ладење на постројка од 60-80м2 во влажна област и постројка од 150-200м2 во ...
 • Вентилатор за ладење на индустриски ладилник со голем проток на воздух XK-30S

  Индустриски ладилник за воздух со голем проток на воздух...

  Вентилаторот за ладење на индустрискиот ладилник за воздух со голем проток на воздух XK-30S е популарен индустриски ладилник за воздух.Тоа е мала моќност од 3kw со голем проток на воздух од 30000m3/h и испорака на воздух 40-50m во цевковод.Применливо за ладење на површина од 200-250м2 со едно парче.XK-30S вентилатор за ладење на индустриски ладилник со голем проток на воздух опремен со индустриски...
 • Работилница индустриски ладилник за воздух производство XK-18/23/25S

  Работилница индустриски ладилник за воздух, производство...

  Работилница XK-18/23/25S индустриски ладилник за воздух со испарување е најпопуларниот индустриски ладилник за воздух.Го дизајниравме со различни моќи 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw за да одговориме на различна побарувачка.Исто така, има горе, долу, странично испуштање на воздух за практично инсталирање на ѕид, покрив и други места. Применливо т...
12Следно >>> Страница 1/2