Издувен вентилатор

  • Антикорозивен вентилатор за издувни гасови од FRP фиберглас

    FRP антикорозивен издув од фиберглас...

    1. Тивко работење, ново надградено тркало за ветер, голем ветер со мал шум 2. 100% мотор од бакарна жица, посилни перформанси 3. Патентираната функција за рачно отворање е нова надградба.4. Паметни ролетни, автоматско отворање и затворање, ветроупорни, отпорни на прашина и дожд.Димензии на моделот (мм) a...
  • индустриски издувен вентилатор

    индустриски издувен вентилатор

    1. Тивко работење, ново надградено тркало за ветер, голем ветер со мал шум 2. 100% мотор од бакарна жица, посилни перформанси 3. Патентираната функција за рачно отворање е нова надградба.4. Паметни ролетни, автоматско отворање и затворање, ветроупорни, отпорни на прашина и дожд.Димензии на моделот (мм) a...