Jandéla panonpoé 12 / 24v DC épérsial hawa cooler XK-25 / 40C

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Surya mangrupikeun énergi anu ramah lingkungan anu anyar, XIKOO ngudag inovasi téknologi sareng hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, dikembangkeun sareng dihasilkeun XK-25 / 40C tanaga surya DC cooler hawa. sareng éta ogé tipe jandéla cooler hawa nguap, éta ngagaduhan pipa udara sareng diffuser hawa, tiasa dipasang dina témbok luar pikeun nyandak hawa seger sareng tiis ka jero rohangan.

    XK-25 / 40C jandela gurun surya DC cooler hawa gaduh 12v, kakuatan 150w, aliran udara 3500m3 / h. sareng 24v, kakuatan 150w, aliran udara 4500m3 / h.

    XK-25 / 40C gaduh pengontrol frékuénsi pangénggalna, layar sentuh LCD sareng kadali Jauh pikeun ngarobih 3 kagancangan anu béda .. Bahan kipas bilah nyaéta nilon sareng serat kaca, bisu tekanan tinggi sareng noise low. Kasus awak didamel tina 100% matéri PP énggal, Anti UV, Anti sepuh sareng umur panjang. Pendingin hawa surya XK-25 / 40C ogé ngagaduhan bagian sanés anu ditalungtik sareng dikembangkeun ku tim insinyur XIKOO.

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-25 / 40C

    Listrik

    Kakuatan 150W

    Tegangan / Hz 12V / 24V

    Laju 3

    Sistem kipas

    Area Panutup Satuan 20-35m2

    Aliran Udara (M3 / H) 3500/4500

    Pangiriman Udara 8-10M

    Kipas Tipe Paksi

    Ribut ≤58 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 25 L

    Konsumsi Cai 5-10 L / H

    Beurat bersih 23Kg

    Pad tiis 3 sisi

    Ngunggah Kuantitas 216PCS/ 40HQ 81pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Kontrol Tipe LCD Pintonan+ Kadali jauh

    Jauh Jauh Leres

    Ngalindungan Beban Leres

    Perlindungan pompa Leres

    Inlet Cai Otomatis

    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Aplikasi : XK-25 / 40C cooler hawa surya tiasa dipasihan listrik ku surya, dijalankeun sareng DC. Éta ngagaduhan fungsi pendinginan, pelembab, pemurnian, hemat énergi pikeun fungsi sanésna, ogé pangaruh bisu, seueur dianggo kanggo bumi, kantor, toko, kamar, kabin, rumah kaca sareng tempat-tempat sanés pikeun didinginkan. Éta populér pisan di wétan tengah sareng Afrika sareng daérah sanés.

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!

    XK-25C (1)
    XK-25C (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami