Jandéla surya 12 / 24v DC evaporative hawa cooler XK-25 / 40C

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:20 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    Solar nyaéta énergi ramah lingkungan anyar, XIKOO ngudag inovasi téhnologis jeung hemat energi jeung perlindungan lingkungan, Dimekarkeun sarta dihasilkeun XK-25 / 40C tanaga surya DC cooler hawa.sarta eta oge tipe jandela cooler hawa evaporative, éta boga pipa hawa sarta diffuser hawa, bisa dipasang dina témbok luar mawa hawa seger jeung tiis kana jero rohangan.

    XK-25 / 40C jandela gurun surya DC hawa cooler boga 12v, kakuatan 150w, aliran hawa 3500m3 / h.jeung 24v, kakuatan 150w, airflow 4500m3 / h.

    XK-25 / 40C gaduh controller frékuénsi newest, LCD layar rampa jeung kadali Jauh pikeun ngarobah 3 speeds béda .. The kipas wilah bahan téh nilon jeung serat kaca, tekanan tinggi bisu jeung noise low.Kasus awak dijieunna tina 100% bahan PP anyar, Anti UV, Anti sepuh tur lifetime.XK-25 / 40C cooler hawa surya panjang ogé mibanda bagian séjén researched tur dikembangkeun ku tim insinyur XIKOO.

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-25/40C

    Listrik

    Kakuatan 150W

    Tegangan/Hz 12V / 24V

    Laju 3

    Sistim kipas

    Daérah Panutup Unit Tunggal 20-35m2

    Aliran Udara (M3/H) 3500/4500

    Pangiriman hawa 8-10M

    Tipe kipas Axial

    Geuning ≤58db

    Kasus luar

    Tangki Cai 25L

    Konsumsi Cai 5-10L/H

    Beurat bersih 23Kg

    Pad tiis 3 sisi

    Loading Jumlah 216pcs/ 40HQ 81pcs / 20GP

    Sistim kontrol

    Tipe Kontrol Témbongkeun LCD+ Kadali jauh

    Kadali jauh Sumuhun

    Leuwih Beban Protection Sumuhun

    Pompa panyalindungan Sumuhun

    Inlet Cai Otomatis

    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Aplikasi: XK-25 / 40C cooler hawa surya bisa disadiakeun kakuatan ku surya, ngajalankeun kalawan DC.Cai mibanda cooling, humidification, purifikasi, hemat energi jeung fungsi sejen, kitu ogé éfék bisu, pisan loba dipaké pikeun imah, kantor, warung, kamar, kabin, rumah kaca jeung tempat séjén pikeun niiskeun.Éta pisan populer di Wétan Tengah sareng Afrika sareng daérah sanés.

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 13years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, bungkusan jeung lianna sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi cooler hawa XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    Wilujeng sumping ngahubungan kami, kunjungan sareng gawé bareng XIKOO!

    solar air cooler

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: