bengkel industri menguap hawa cooler Cina ngadamel XK-18/23 / 25S

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XK-18/23 / 25S lokakarya industri ngejat hawa leuwih tiis nyaéta cooler hawa industri anu paling populér. Kami ngararancang éta kalayan kakuatan anu béda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo nyumponan paménta anu béda. Sareng aya anu turun, turun, ngalirkeun hawa sisi janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat sanésna. Ditrukeun pikeun niiskeun tutuwuhan 60-80m2 di daérah anu lembab sareng 100-150m2 tutuwuhan di daérah garing.

    XK-18/23 / 25S modél cool air industri dilengkepan bagian kualitas industri, kalebet awak material PP Anyar kumplit, anti UV, anti sepuh, umur 15 taun lilana. 100% motor kawat tambaga, tingkat buktina cai Ip54. Nylon & serat kaca sareng kipas logam, lulus uji kasaimbangan dinamis sateuacan dianggo. Résistansi korosi sareng pompa cai épisiensi tinggi, 13000 jam waktos hirup kerja anu teras-terasan. 10cm ketebalan pendingin bantalan, langkung ti 80% laju nguap. Papan sirkuit buktina cai anu disegel gaduh panyalindungan Beban langkung, langkung tina panyalindungan mata uang, panyalindungan kakurangan cai sareng fungsi drainase otomatis. Panel kontrol LCD sareng 12 kecepatan anu béda. Cai bak cai tiasa disterilkeun ku alat UV-lamp (opsional)

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    Tiupan hawa

    Voltaseu

    Kakuatan

    Angin     Tekanan

    NW

    Area lumaku

    Pangiriman Udara     (pipa)

    Outlet hawa

    XK-18S / turun

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    68Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-18S / sisi

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690mm

    XK-18S / ka luhur

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-23S / kahandap

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    68Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-23S / sisi

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690mm

    XK-23S / ka luhur

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-25S / turun

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    68Kgs

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670mm

    XK-25S / sisi

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    70Kgs

    100-150m2

    25-30m

    690 * 690mm

    XK-25S / ka luhur

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    70Kgs

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670mm

    Pakét: pilem plastik + palét + karton

    Aplikasi:

    XK-18/23 / 25S lokakarya industri menguap hawa leuwih tiis ngagaduhan panyejukan, pelembapan, pemurnian, hemat energi pikeun fungsi sanésna, éta seueur pisan dianggo pikeun bengkel, kebon, gudang, rumah kaca, stasiun, pasar sareng tempat sanés.

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!

    d1
    d2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami