Bengkel industri hawa cooler pabrik XK-18/23/25S

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:5 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    XK-18/23/25S workshop industri evaporative hawa cooler nyaeta cooler hawa industri nu pang populerna.Urang dirancang eta kalawan kakuatan béda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw papanggih paménta béda.Tur aya luhur, handap, ngurangan hawa samping bisa merenah dipasang dina témbok, hateup jeung places.Applicable séjén pikeun niiskeun tutuwuhan 60-80m2 di wewengkon beueus sarta tutuwuhan 100-150m2 di wewengkon garing.

     

    d1
    d2

    Spésifikasi

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    Tiupan hawa

    Voltaseu

    Kakuatan

    Angin

    Tekanan

    NW

    Wewengkon lumaku

    Pangiriman Udara (pipa)

    Outlet hawa

    XK-18S / handap

    18000m3 / h

    380V / 220V

    1,1 kw

    180Pa

    68 kg

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670 mm

    XK-18S / sisi

    18000m3 / h

    380V / 220V

    1,1 kw

    180Pa

    70 Kg

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690 mm

    XK-18S / ka luhur

    18000m3 / h

    380V / 220V

    1,1 kw

    180Pa

    70 Kg

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670 mm

    XK-23S / handap

    23000m3 / h

    380V / 220V

    1,3 kw

    200Pa

    68 kg

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670 mm

    XK-23S / sisi

    23000m3 / h

    380V / 220V

    1,3 kw

    200Pa

    70 Kg

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690 mm

    XK-23S / ka luhur

    23000m3 / h

    380V / 220V

    1,3 kw

    200Pa

    70 Kg

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670 mm

    XK-25S / handap

    25000m3 / h

    380V / 220V

    1,5 kw

    250Pa

    68 kg

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670 mm

    XK-25S / sisi

    25000m3 / h

    380V / 220V

    1,5 kw

    250Pa

    70 Kg

    100-150m2

    25-30m

    690 * 690 mm

    XK-25S / ka luhur

    25000m3 / h

    380V / 220V

    1,5 kw

    250Pa

    70 Kg

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670 mm

    Bungkusan

    pilem palastik + Usuk + karton

    微信图片_20200415110049  微信图片_20200415100320  微信图片_20210729114724

    Aplikasi

    XK-18/23/25S workshop industri evaporative hawa cooler ngabogaan cooling, humidification, purifikasi, hemat energi jeung fungsi séjén, éta loba dipaké pikeun workshop, tegalan, gudang, rumah kaca, stasiun, pasar jeung tempat séjén.

    微信图片_20200421112848  微信图片_20200813104845

     

    kasus 3  微信图片_20190717153525

    Bengkel

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 13years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, pakét sarta séjén sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi hawa cooler XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    48b6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami