Jendela surya 12 / 24v DC adhem udara nguap XK-25 / 40C

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe luwih apik lan diprodhuksi XK-25 / 40C energi surya DC adhem udara. lan uga adhem hawa nguap jinis jendhela, duwe pipa udara lan diffuser udara, bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan adhem menyang njero ruangan.

    XK-25 / 40C adhem gurun surya DC adhem adhem duwe 12v, daya 150w, aliran udara 3500m3 / jam. lan 24v, daya 150w, aliran udara 4500m3 / jam.

    XK-25 / 40C duwe kontrol frekuensi paling anyar, LCD layar tutul lan kontrol Remote kanggo ngganti 3 kacepetan sing beda .. Bahan agul-agul kipas yaiku nilon lan serat kaca, bisu tekanan dhuwur lan swara kurang. Kasus awak digawe saka 100% bahan PP anyar, Anti-UV, Anti sepuh lan umur dawa. Pendingin udara surya XK-25 / 40C uga duwe bagean liyane sing diteliti lan dikembangake dening tim insinyur XIKOO.

    PARAMETER PRODUK

    Model

    XK-25 / 40C

    Listrik

    Kekuwatan 150W

    Tegangan / Hz 12V / 24V

    Kacepetan 3

    Sistem kipas

    Area Cover Satu Tunggal 20-35m2

    Aliran Udara (M3 / H) 3500/4500

    Pangiriman Udara 8-10M

    Jinis Kipas Paksi

    Ribut ≤58 db

    Cilik njaba

    Tangki Banyu 25 L

    Konsumsi Banyu 5-10 L / H

    Bobot Net 23Kg

    Bantalan adhem 3 sisih

    Loading Quantity 216pcs/ 40HQ 81 pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Jinis Kontrol Tampilan LCD+ Kontrol jarak jauh

    Remote Control Nggih

    Liwat Proteksi Beban Nggih

    Perlindhungan Pompa Nggih

    Saluran banyu Otomatis

    Jinis Plug Disesuaikan

    Lamaran : XK-25 / 40C adhem udara srengenge bisa disedhiyakake kanthi tenaga surya, nganggo DC. Nduwe fungsi pendinginan, pelembab, pemurnian, hemat energi kanggo fungsi liyane, uga efek bisu, digunakake banget kanggo omah, kantor, toko, kamar, kabin, omah kaca lan panggonan liyane sing adhem. Iki misuwur banget ing sisih wétan tengah lan Afrika lan wilayah liyane.

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!

    XK-25C (1)
    XK-25C (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita