Jandéla Air Cooler

  • Window wall mounted water air cooler XK-60C

    Témbok jandéla dipasang cai cooler XK-60C

    XK-60C Jandéla témbok dipasang cai cooler hawa pisan populerna kipas cai ngejat cai, éta ngirangan suhu ngalangkungan cai nguap. Cai mibanda pipa udara sareng diffuser hawa, tiasa dipasang dina témbok luar pikeun mawa hawa seger sareng tiis ka jero rohangan. Panampilan Anu Saé Bahan Bahan Plastik Anyar, Sireum ...
  • Window desert evaporative air cooler fan XK-75C

    Jandéla gurun ngejat hawa cooler kipas XK-75C

    XK-75C Jandéla gurun kipas cooler hawa nguap pisan kasohor kipas cai ngejat cai, éta turunna suhu ngalangkungan cai. Éta ngagaduhan pipa hawa sareng diffuser hawa, tiasa dipasang dina témbok luar pikeun mawa hawa seger sareng tiis ka jero rohangan. Panampilan Anu Saé Bahan Bahan Plastik Anyar ...