Jandéla Air Cooler

  • Hot sale jandela témbok dipasang cai cooler hawa XK-60C

    Hot sale jandela témbok dipasang cai ai ...

    XK-60C Jandéla témbok dipasang cooler hawa cai pisan populér kipas cooling evaporative cai, éta ngurangan hawa ngaliwatan cai evaporative.It boga pipa hawa sarta diffuser hawa, bisa dipasang dina témbok luar mawa hawa seger jeung tiis kana jero rohangan.Penampilan Alus Anyar PP Bahan awak palastik, Sireum ...
  • Jandéla gurun evaporative hawa cooler kipas XK-75C

    Jendela gurun evaporative hawa cooler ...

    Fitur XK-75C Jandela gurun kipas cooler hawa evaporative pisan populér kipas cooling evaporative cai, éta ngurangan hawa ngaliwatan cai evaporative.It boga pipa hawa sarta diffuser hawa, bisa dipasang dina témbok luar mawa hawa seger jeung tiis kana jero rohangan.Penampilan Alus Anyar PP Bahan plast ...