Evaporative Air Conditioner

  • Énergi énergi anyar conditioner hawa industri SYW-SL-16

    Efisiensi énergi anyar hawa industri ...

    AC jet horisontal Cai sirkulasi anu parantos niiskeun suhu luhur sareng refrigeran tekanan tinggi diangkut ka unit luar ku pompa cai.Dina waktu nu sarua, ngalir ngaliwatan cooling Pad evaporative, kukituna ngarobah cai-suhu luhur kana temperatur normal ...
  • Centrifugal ducting conditioner hawa industri SYL-GD-21

    Centrifugal ducting hawa industri co ...

    Lantai nangtung centrifugal ducting conditioner hawa The sirkulasi cai nu geus leuwih tiis nu-suhu luhur sarta refrigerant-tekanan luhur diangkut ka Unit outdoor ku pompa cai.Dina waktu nu sarua, ngalir ngaliwatan cooling Pad evaporative, kukituna ngarobah cai-suhu luhur di ...
  • Ducting énergi nyimpen conditioner hawa industri SYW-GD-21

    Saluran hawa industri hemat energi...

    AC ducting horisontal Cai sirkulasi anu geus leuwih tiis suhu luhur sarta refrigerant tekanan tinggi diangkut ka Unit outdoor ku pompa cai.Dina waktu nu sarua, ngalir ngaliwatan cooling Pad evaporative, kukituna ngarobah cai-suhu luhur kana watek normal ...
  • AC industri evaporative XIKOO kalawan compressor

    XIKOO evaporative hawa cond industri ...

    conditioner hawa evaporative cai disebut ogé conditioner hawa konsumsi low jeung Evaporative condensing AC.Ieu digabungkeun métode gawé cooling cai, cooling hawa jeung compressor.Firstly, mesin éksternal niiskeun cai sirkulasi ngaliwatan cooling pad cai evaporative.Af...