rohangan leutik Portable cooler evaporative air cooler with ice Pack XK-05SY

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XK-05SY kamar Portabel leutik époléntasi hawa leuwih tiis kalayan és Paket

    XIKOO XK-05SY kamar Portabel leutik épolérasi hawa leuwih tiis pisan, ngirangan suhu ngaliwatan cai anu ngejat. sareng éta leutik sareng éndah, aya fitur sapertos dihandap:

    Penampilan Anu Saé

    Awak palastik Bahan ABS Anyar, Anti-UV, Anti sepuh, umur panjang. warna bodas + biru / kulawu, mawa raos anu seger sareng seger. Penampilan didesain loma, langsing sareng éndah.

    Konsumsi rendah

    Konsumsi daya super rendah 0.15kW / h & aliran udara 5000m3 / h anu kuat, nutupan 20-30m2.

    Hawa seger & Tiis & jelas

    Tilu sisi kualitas 5090 # épisiensi tinggi épék pendinginan langkung hadé honeycomb pad pad sareng saringan debu, damel di rohangan terbuka pikeun mawa hawa anu seger, tiis sareng jelas dina jero ruangan.

    Merenah dianggo

    LCD panel buktina kontrol cai + kadali jarak jauh, aya 3 kagancangan anu béda, 24 jam otomatis anu merenah, kualitas roda universal kalayan ngonci. Sareng aya perlindungan beban sareng pompa, ayun Otomatis pikeun nutupan daérah ageung.

    Bagian kualitas XIKOO

    100% motor tambaga-kawat, kipas bahan PP sareng serat kaca, pompa beuleum aci keramik sareng bagian kualitas anu sanés.

    Jaminan saatos-diobral

    Garansi unit lengkep 1 taun.

    Garansi motor 2taun.

    Jaminan pad pendinginan 3taun.

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-05SY

    Listrik

    Kakuatan 150W
    Tegangan / Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Laju 3
    Waktos 24 Jam

    Sistem kipas

    Area Panutup Satuan 20-30m2
    Aliran Udara (M3 / H) 5000
    Pangiriman Udara 5-8M
    Kipas Tipe Paksi
    Ribut ≤55 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 30 L
    Konsumsi Cai 5-8 L / H
    Beurat bersih 16Kg
    Pad tiis 3 sisi
    Jaring saring lebu Leres
    Ngunggah Kuantitas 257 pcs/ 40HQ 100pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Kontrol Tipe LCD Pintonan+ Kadali jauh
    Jauh Jauh Leres
    Ngalindungan Beban Leres
    Perlindungan pompa Leres
    Inlet Cai Manual 
    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Pakét: Kantong plastik + palét busa + karton

    Aplikasi : XK-05SY cooler hawa gaduh panyamaran, pelembab, pemurnian, hemat tanaga fungsi anu sanés, ogé pangaruh bisu. Éta pisan dianggo pikeun bumi, toko kantor sareng tempat sanés.

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!

    XK-05SY Portable solar DC air cooler

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami