Solar DC Air Cooler

  • Jandéla surya 12 / 24v DC evaporative hawa cooler XK-25 / 40C

    Jandéla surya 12/24v DC evaporative ai ...

    Solar nyaéta énergi ramah lingkungan anyar, XIKOO ngudag inovasi téhnologis jeung hemat energi jeung perlindungan lingkungan, Dimekarkeun sarta dihasilkeun XK-25 / 40C tanaga surya DC cooler hawa.sarta eta oge tipe jandela evaporative hawa cooler, éta boga pipa hawa sarta diffuser hawa, bisa dipasang ...
  • Kualitas portabel gurun surya DC kipas cooling hawa XK-06SY

    Kualitas portabel gurun surya DC hawa ...

    Solar nyaéta énergi ramah lingkungan anyar, XIKOO ngudag inovasi téhnologis jeung hemat energi jeung perlindungan lingkungan, Dimekarkeun sarta dihasilkeun XK-06SY portabel gurun surya DC kipas cooling hawa.sarta éta portabel evaporative hawa cooler, merenah pikeun mindahkeun tur nambahkeun cai.Penampilan anu saé ...
  • Anyar ABS kabinét Portable surya DC hawa cooler XK-05SY

    kabinét ABS anyar Portable solar DC hawa ...

    Solar nyaéta énergi ramah lingkungan anyar, XIKOO ngudag inovasi téhnologis jeung hemat energi jeung perlindungan lingkungan, Dimekarkeun sarta dihasilkeun XK-05SY Portabel solar 24v DC hawa cooler.sarta éta portabel evaporative hawa cooler, merenah pikeun mindahkeun tur nambahkeun cai.Penampilan Anyar AB...