Jandéla gurun ngejat hawa cooler kipas XK-75C

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XK-75C Jandéla gurun kipas cooler hawa nguap pisan kasohor kipas cai ngejat cai, éta turunna suhu ngalangkungan cai. Éta ngagaduhan pipa hawa sareng diffuser hawa, tiasa dipasang dina témbok luar pikeun mawa hawa seger sareng tiis ka jero rohangan.

    Penampilan Anu Saé

    Awak plastik Bahan PP Anyar, Anti UV, Anti sepuh, umur panjang. Penampilan didesain loma, langsing sareng éndah.

    Konsumsi rendah

    Konsumsi daya super rendah 0.28kW / h & 7500m3 / h aliran udara anu kuat, nutupan 20-40m2.

    Hawa seger & Tiis & jelas

    Tilu sisi kualitas 5090 # honeycomb cooling pad sareng saringan lebu, damel di rohangan terbuka pikeun nyandak hawa seger, tiis sareng jelas.

    Merenah dianggo

    LCD panel buktina kontrol cai + kadali jarak jauh, 3 béda anu béda, Aya langkung panyalindungan beban sareng pompa, ayun Otomatis pikeun nutupan daérah ageung.

    Bagian kualitas XIKOO

    100% motor tambaga-kawat, kipas bahan PP sareng serat kaca, pompa beuleum aci keramik sareng bagian kualitas anu sanés.

    Jaminan saatos-diobral

    Garansi unit lengkep 1 taun.

    Garansi motor 2taun.

    Jaminan pad pendinginan 3taun.

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-75C

    Listrik

    Kakuatan 280W
    Tegangan / Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Laju 3

    Sistem kipas

    Area Panutup Satuan 20-40m2
    Aliran Udara (M3 / H) 7500
    Pangiriman Udara 10-12M
    Kipas Tipe Paksi
    Ribut 65 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 60 L
    Konsumsi Cai 5-15 L / H
    Beurat bersih 35Kg
    Pad tiis 3 sisi
    Jaring saring lebu Leres
    Ngunggah Kuantitas 137PCS/ 40HQ 56pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Kontrol Tipe LCD Pintonan+ Kadali jauh
    Jauh Jauh Leres
    Ngalindungan Beban Leres
    Perlindungan pompa Leres
    Inlet Cai Manual & Otomatis
    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Aplikasi : XK-75C Jendela gurun kipas pendingin hawa nguap ngagaduhan panyejukan, pelembapan, pemurnian, hemat energi pikeun fungsi sanésna, ogé pangaruh bisu, seueur pisan dianggo kanggo bumi, kantor, toko, kamar latihan, réstoran, kebon, tenda sareng tempat sanés .

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami