Jandéla gurun evaporative hawa cooler kipas XK-75C

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:10 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    XK-75C Jandela gurun kipas cooler hawa evaporative pisan populér kipas cooling evaporative cai, éta ngurangan hawa ngaliwatan evaporative.It cai boga pipa hawa sarta diffuser hawa, bisa dipasang dina témbok luar mawa hawa seger jeung tiis kana jero rohangan.

    Penampilan alus

    Badan plastik Bahan PP Anyar, Anti UV, Anti sepuh, umur panjang.Penampilan dirancang berehan, sleek jeung geulis.

    Konsumsi low

    Konsumsi kakuatan super low 0.28kW / h & kuat 7500m3 / h airflow, nutupan 20-40m2.

    Hawa seger & tiis & jernih

    Tilu sisi kualitas 5090# honeycomb cooling Pad kalawan saringan lebu, dianggo dina spasi kabuka pikeun mawa hawa seger, tiis tur jelas.

    Merenah dipake

    LCD panel kontrol cai buktina + remote control, 3 speeds béda, Aya leuwih beban sarta panyalindungan pompa, Auto ayun nutupan wewengkon badag.

    bagian kualitas XIKOO

    100% motor kawat tambaga, PP sareng kipas bahan kaca serat, pompa submersible aci keramik sareng bagian kualitas anu sanés.

     

    Spésifikasi

     

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-75C/90c

    Listrik

    Kakuatan 280/380W
    Tegangan/Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Laju 3

    Sistim kipas

    Daérah Panutup Unit Tunggal 20-40m2
    Aliran Udara (M3/H) 7500/9000
    Pangiriman hawa 10-12M
    Tipe kipas Axial
    Geuning 65db

    Kasus luar

    Tangki Cai 60L
    Konsumsi Cai 5-15L/H
    Beurat bersih 35Kg
    Pad tiis 3 sisi
    jaring saringan debu Sumuhun
    Loading Jumlah 137pcs/ 40HQ 56pcs / 20GP

    Sistim kontrol

    Tipe Kontrol Témbongkeun LCD+ Kadali jauh
    Kadali jauh Sumuhun
    Leuwih Beban Protection Sumuhun
    Pompa panyalindungan Sumuhun
    Inlet Cai Manual&Otomatis
    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Aplikasi

    XK-75C Window gurun evaporative kipas cooler hawa boga cooling, humidification, purifikasi, hemat energi jeung fungsi sejen, kitu ogé éfék bisu, pisan loba dipaké pikeun imah, kantor, warung, kamar latihan, réstoran, tegalan, tenda jeung tempat séjén. .

    Bengkel

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 16years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, bungkusan jeung lianna sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi hawa cooler XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    48b6

     

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami