Portabel industri evaporative hawa cooler XK-18SY-3/4/5

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:3 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    XIKOO ngararancang XK-18SYA dumasar kana cooler hawa industri.Ningkatkeun cooler hawa industri sareng tank cai ageung 350L, roda, pipa hawa siku sareng diffuser hawa janten XK-18SYA.Janten Éta tiasa nangtung sareng portabel di lantai, teu aya instalasi.LCD + kadali jauh, aya 12 speeds béda pikeun ngarobah, leuwih beban sarta leuwih panyalindungan pompa, Manual tur Otomatis dua cara pikeun nambahkeun cai.Pisan merenah ngagunakeun.

    XK-18SYA runtuyan cooler hawa boga siku tunggal, siku ganda, sabudeureun tur sisi outlet hawa papanggih tungtutan konsumén béda '.

    cooler hawa industri portabel

    Spésifikasi

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-18SYA

    Listrik

    Kakuatan 1,1 kW
      Tegangan/Hz 220~240V / 380V 50/60Hz
      Laju 12

    Sistim kipas

    Daérah Panutup Unit Tunggal 100-150m2
      Aliran Udara (M3/H) 18000
      Pangiriman hawa 15-20M
      Tipe kipas Axial
      Geuning ≤70 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 350 L
      Konsumsi Cai 10-20 L/H
      Beurat bersih 78 Kg
      Pad tiis 4 sisi
      jaring saringan debu Sumuhun
      Loading Jumlah 44pcs / 40HQ 10pcs / 20GP

    Sistim kontrol

    Tipe Kontrol Témbongkeun LCD + kadali jauh
      Kadali jauh Sumuhun
      Leuwih Beban Protection Sumuhun
      Pompa panyalindungan Sumuhun
      Inlet Cai Manual & Otomatis
      Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Aplikasi

    XK-18SYA cooler hawa boga cooling, humidification, purifikasi, hemat energi jeung fungsi sejen, kitu ogé éfék bisu, loba dipaké pikeun stasiun, rumah sakit, réstoran, tegalan, tenda, pasar, bengkel, gudang, kotak outdoor, hiburan badag. puseur jeung tempat séjén.

    cooler hawa bengkel  微信图片_20210914115343

     

    Aplikasi 1  aplikasi 2

     

    Bengkel

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 16years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, bungkusan jeung lianna sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi hawa cooler XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    48b6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami