Cooler hawa ngejat industri portabel pikeun bengkel XK-18SYA

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XIKOO mendesain basis XK-18SYA dina cool hawa industri. Ningkatkeun cooler hawa industri kalayan tanki cai ageung 350L, roda, pipa udara siku sareng diffuser hawa janten XK-18SYA. Janten Éta tiasa nangtung sareng portabel dina lantai, henteu dipasang. LCD + kadali jauh, aya 12 kecepatan anu béda pikeun ngarobih, langkung beban sareng perlindungan pompa, Manual sareng Otomatis dua cara pikeun nambihan cai. Pisan merenah pikeun dipaké.

    XK-18SYA cooler hawa séri gaduh siku tunggal, siku ganda, sakitar sareng outlet hawa sisi pikeun nyumponan paménta konsumén anu béda.

    XK-18SY dilengkepan bagian kualitas, kalebet awak material PP Anyar kumplit, anti UV, anti sepuh, umur 15 taun lilana. 100% motor kawat tambaga, tingkat buktina cai Ip54. Nylon & serat kaca sareng kipas logam, lulus uji kasaimbangan dinamis sateuacan dianggo. Résistansi korosi sareng pompa cai épisiensi tinggi, 13000 jam waktos hirup kerja anu teras-terasan. 10cm sareng 12cm ketebalan pendinginan bantalan, langkung ti 80% laju nguap. Papan sirkuit buktina cai disegel. Panel kontrol LCD kalayan 12 kagancangan anu béda.

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-18SYA

    Listrik

    Kakuatan 1.1kW

    Tegangan / Hz 220 ~ 240V /380v  50 / 60Hz

    Laju 12

    Sistem kipas

    Area Panutup Satuan 100-150m2

    Aliran Udara (M3 / H) 18000

    Pangiriman Udara 15-20M

    Kipas Tipe Paksi

    Ribut 70 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 350 L

    Konsumsi Cai 10-20 L / H

    Beurat bersih 78Kg

    Pad tiis 4 sisi

    Jaring saring lebu Leres

    Ngunggah Kuantitas 44PCS/ 40HQ 10pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Kontrol Tipe LCD Pintonan+ Kadali jauh

    Jauh Jauh Leres

    Ngalindungan Beban Leres

    Perlindungan pompa Leres

    Inlet Cai Manual & Otomatis

    Tipe Colokkeun Disaluyukeun

    Pakét: pilem palastik + palét luhur + karton

    Aplikasi : XK-18SYA cooler hawa ngagaduhan fungsi pendinginan, asor, pemurnian, hemat tanaga anu sanés, ogé pangaruh bisu, seueur dianggo pikeun stasiun, rumah sakit, réstoran, kebon, tenda, pasar, bengkel, gudang, kotak luar, hiburan ageung pusat sareng tempat-tempat sanés.

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!

    XK-18SYA (1)
    XK-18SYA (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami