Tentang Kami

Propil XIKOO

XIKOO Industrial Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik cooler hawa panggedena di Cina, nu dedicated di konsumsi low jeung lingkungan ramah evaporative hawa cooler R&D jeung desain, pabrik, pamasaran, jualan na jasa ti 2007. lokasina di distrik Pan Yu, Guangzhou kota.kalawan aksés Transportasi merenah.

Ngaliwatan leuwih ti 16years produk anyar ngembang sarta model heubeul Ngaronjatkeun, aya leuwih ti 20 rupa model pikeun aplikasi béda.produk utama XIKOO kaasup cooler hawa portabel, cooler hawa industri, cooler hawa jandela, cooler hawa centrifugal, solar DC hawa cooler jeung bagian cooler hawa.loba dipaké pikeun imah, kantor, toko, rumah sakit, stasiun, tenda, rumah kaca, réstoran, workshop, gudang jeung tempat séjén.

perusahaan img1

XIKOO gaduh kontrol kualitas produk anu ketat sareng pamariksaan dina unggal prosés produksi. Tina pilihan bahan, téknologi pabrik, produksi, bungkusan sareng uji.The cooler hawa geus disatujuan ku CE, SASO, ROHS, IEC jsb Jeung produk urang ogé dipikawanoh ku konsumén urang, konsumén biasa urang tetep taun gawé babarengan jangka panjang kalayan kami.

Jaringan penjualan domestik XIKOO nutupan 21 propinsi sareng 86 daérah anu kawilang maju, langkung ti 112 distributor di sakumna nagara.Sareng produk dijual ka 35 nagara sareng daérah di luar negeri.Utamana ngembangkeun palanggan kerjasama jangka panjang di Arab Saudi, Kuwait, Mali, Maroko, Sudan, Vietnam, Malaysia, Thailand, AS, Brazil, Jerman, Australia sareng nagara-nagara sanés.

perusahaan img2
img perusahaan4
perusahaan img3

XIKOO Tetep nalungtik sareng inovasi, meunang perusahaan téknologi tinggi, produk téknologi tinggi sareng penghargaan anu sanés.Kéngingkeun seueur patén desain, patén penemuan sareng patén praktis.Kipas cooler hawa nyaéta konsumsi anu rendah sareng produk anu ramah lingkungan, XIKOO ogé ngembangkeun sumber énergi énggal anu énggal-énggal hawa hawa DC evaporative.kami ngarepkeun nyumbang kana hemat energi dunya urang jeung konstruksi lingkungan ramah ngaliwatan XIKOO promosi hawa cooler sarta aplikasi.

XKIOO investasi seueur dana sareng damel dina pamekaran produk anyar taun-taun ayeuna.Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal mawa leuwih produk anyar pikeun konsumén urang, Wilujeng sumping di cooperate kalawan XIKOO, Wilujeng sumping ide alus anjeun sarta ngamekarkeun produk anyar kalawan XIKOO.

1