Badag airflow portabel cai industri hawa cooler XK-18/23SY

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:8 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    • Bawa hawa beresih

    XIKOO cooler hawa gaduh jaring buktina lebu pikeun nyaring hawa, nalika hawa seger lingkungan ngalangkungan pad cooling honeycomb anu mangrupikeun média menguap.Éta ogé tiasa nyaring hawa.

    • Bawa hawa tiis

    Pad cooling nyaeta 5090 # Jiamusi bubur, teu bau, boga efisiensi évaporasi tinggi pikeun niiskeun hawa hadé.

    • Comfortably malah hawa jeung nutupan wewengkon badag

    XK-18SY boga tilu speeds angin milih.The diffuser hawa bakal ngadistribusikaeun hawa merata sangkan jalma ngarasa tiis tur nyaman.Sareng diffuser hawa tiasa ngayun ka kénca sareng ka katuhu pikeun nutupan daérah anu ageung.Arah angin anu langkung tiis ogé tiasa disaluyukeun kaluhur sareng ka handap ku leungeun ngalangkungan diffuser hawa.

    • merenah ngagunakeun

    XK-18/23SY boga dua cara pikeun ngadalikeun, panel + kadali jauh.

    Aya ogé dua cara pikeun nambahkeun cai.Cai bisa ditambahkeun kana tank ngaliwatan inlet cai ku leungeun.Jeung nozzle nu bisa disambungkeun kana pipe pikeun nambahkeun cai otomatis

    overload jeung panyalindungan pompa.

    Spésifikasi

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-18SY

    Listrik

    Kakuatan 550/750W
      Tegangan/Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
      Laju 3

    Sistim kipas

    Daérah Panutup Unit Tunggal 80-100m2
      Aliran Udara (M3/H) 18000/23000
      Pangiriman hawa 12-15M
      Tipe kipas Axial
      Geuning ≤65 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 100 L
      Konsumsi Cai 10-20 L/H
      Beurat bersih 54 Kg
      jaring saringan debu Sumuhun
      Loading Jumlah 56pcs / 40HQ 23pcs / 20GP

    Sistim kontrol

    Tipe Kontrol Témbongkeun LCD + kadali jauh
      Kadali jauh Sumuhun
      Leuwih Beban Protection Sumuhun
      Pompa panyalindungan Sumuhun
      Inlet Cai Manual & Otomatis
      Tipe Colokkeun Disaluyukeun

     

    XK-18SY (2)
    XK-18SY (3)

    Bungkusan

    微信图片_20211208144303 l 微信图片_20220115092740

    Bengkel

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 16years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, bungkusan jeung lianna sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi hawa cooler XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    48b6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami