OEM

Olahan OEM

XIKOO gaduh sadaya produk cooler udara urang sacara mandiri dirancang sareng dikembangkeun kalayan hak cipta intelektual bebas. Kami tiasa nyayogikeun jasa pamrosésan OEM numutkeun paménta konsumén ti sababaraha nagara sareng daérah, OEM sapertos: warna penampilan produk, fungsi parsial produk, voltase, frékuénsi, colokan, bungkusan produk sareng syarat pelanggan anu sanés, tim kami bakal nyayogikeun anjeun jasa OEM kalayan tulus .

Jasa ODM

XIKOO tiasa damel bareng sareng mérek ageung pikeun desain kapang, pamekaran, pamrosésan suntikan kapang, sareng produksi pendingin hawa anu langkung nguap sareng asesoris anu ngadukung jasa, ngabagi kapang, ngabagi aksésoris, sareng ngabagi standar pikeun nyayogikeun jasa ODM ka palanggan di panjuru dunya.

ome (2)

Kamampuh ngembangkeun kapang

Kamampuh ngembangkeun kapang

Perusahaan urang tiasa nyayogikeun gambar 3D sareng gambar struktur kapang dina 7 dinten dumasarkeun kana gambar sampel atanapi desain ti nasabah, ngalengkepan produksi kapang sareng cobaan kapang dina 45 dinten, sareng nganteurkeun kapang kanggo suntikan dina 50 dinten.

1111

Kapasitas ngolah suntik

Kapasitas ngolah suntik

2 sét mesin cetak injeksi 2.200 ton sareng 2 sét mesin cetak injeksi 1,800 ton, kami nyayogikeun jasa lengkep tina pamekaran produk, desain, bubuka kapang, cetakan suntik, sareng rakitan.

48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]

Kapasitas produksi mesin

Kapasitas produksi mesin

XIKOO parantos otomatis produksi sareng lokakarya perakitan mesin lengkep, langkung ti 50 staff perakitan anu terampil, sareng 50.000 set mesin lengkep sareng SKD taunan.

20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

XIKOO gaduh sababaraha mesin tés, pamariksaan kualitas lapisan, kéngingkeun 12 patén nasional, sareng lulus 3C nasional, sertifikasi CE CE, sareng kualifikasi SASO Wétan Tengah, sareng kualitas produk dijamin.

1111
48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]
20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]
ome (2)
_MG_7821

OEMs (5)Pesen bahan baku

nullNgumpulkeun produksi

nullPakét Ékspor

nullPangiriman

nullNgolah suntik

nulltés

nullBeban Wadahna

nullPamariksaan panarimaan

Konsumén OEM / ODM kerjasama