Cooler hawa portabel

  • Portabel kamar evaporative hawa cooler kalawan és Pack XK-05SY

    Kamar portabel evaporative hawa cooler ...

    XK-05SY leutik kamar portabel evaporative hawa cooler kalawan és Pack XIKOO XK-05SY leutik Portable kamar evaporative hawa cooler pohara populér, ngurangan hawa ngaliwatan evaporative cai.tur éta leutik tur geulis, aya fitur saperti di handap: Good Panémbong Anyar ABS Bahan awak plastik, Hiji ...
  • Portabel industri evaporative hawa cooler XK-18SY-3/4/5

    hawa evaporative industri portabel c ...

    XIKOO ngararancang XK-18SYA dumasar kana cooler hawa industri.Ningkatkeun cooler hawa industri sareng tank cai ageung 350L, roda, pipa hawa siku sareng diffuser hawa janten XK-18SYA.Janten Éta tiasa nangtung sareng portabel di lantai, teu aya instalasi.LCD + kadali jauh, aya 12 speeds béda pikeun ngarobah, leuwih l ...
  • Badag airflow portabel cai industri hawa cooler XK-18/23SY

    aliran hawa badag cai industri portabel ...

    XK-18 / 23SY 18000m3 / h 23000m3 / h cooler hawa cai portabel badag XIKOO cooler hawa cai portabel badag ngurangan suhu ngaliwatan evaporative cai.Jeung konsumsi low.éta produk ramah lingkungan.• Bawa hawa bersih XIKOO hawa cooler boga jaring buktina debu pikeun nyaring hawa , nalika lingkungan ...
  • Alus portabel outdoor cai evaporative hawa cooler XK-15SY

    Alus portabel outdoor cai evaporati ...

    XK-13 / 15SY portabel outdoor cai evaporative hawa cooler pisan populér modél komérsial portabel cooler hawa, éta bisa ngurangan hawa ngaliwatan evaporative cai kalawan konsumsi low.Cai mibanda sababaraha fitur saperti di handap: Good Panémbong Anyar PP Bahan awak plastik, Anti-UV, Anti sepuh, umur panjang ti ...
  • Evaporative home portabel hawa cooler Cina pabrik XK-06SY

    Evaporative home portable hawa cooler ...

    Fungsi Cooling Aya Jiamusi pulp honeycomb cooling pad, cai bakal menguap pikeun nyerep panas hawa sarta ngurangan suhu 5-10 derajat.Lajeng hawa tiis kaluar tina diffuser hawa.XIKOO dirancang XK-06SY kalawan 3 sisi 5090 # cooling pad.rélatif leuwih badag aréa permukaan évaporasi, jadi hadé c...
  • Gurun evaporative rawa Air cooler kipas supplier XK-75 / 90SY

    Gurun evaporative rawa Cooler hawa f...

    XK-75 / 90SY gurun evaporative Air cooler kipas nyaeta salah sahiji model klasik tank badag hawa cooler.eta gaduh manual tur otomatis dua cara pikeun nambahkeun cai kalawan tank badag 120L.Bagian kualitasna sapertos di handap ieu: Awak Bahan pp Anyar XK-75 / 90SY gaduh awak plastik Bahan PP Anyar, Anti UV, Anti sepuh, umur panjang.heueuh...