portabel cai luar épérator hawa ngejuk XK-15SY

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XK-13 / 15SY portabel cai luar épérator hawa cooler hawa paling populér modél cooler hawa portabel komérsial, éta tiasa ngirangan suhu ngalangkungan cai nguap kalayan konsumsi rendah. Éta ngagaduhan sababaraha fitur sapertos dihandap:

    Penampilan Anu Saé

    Awak plastik Bahan PP Anyar, Anti UV, Anti sepuh, umur panjang. bodas sareng kulawu dua warna kanggo pilihan, Penampilan didesain loma, langsing sareng geulis.

    Konsumsi rendah

    Konsumsi daya super rendah 0.68kW / h & aliran udara 15000m3 / h anu kuat, panutup 80-100m2.

    Hawa seger & Tiis & jelas

    Tilu sisi kualitas 5090 # honeycomb cooling pad sareng saringan lebu, damel di rohangan terbuka pikeun nyandak hawa seger, tiis sareng jelas.

    Merenah dianggo

    Panel kontrol buktina cai LCD + kadali jarak jauh, 3 kagancangan anu béda, roda universal kalayan ngonci. Aya panyalindungan beban sareng pompa, ayun Otomatis pikeun nutupan area cai ageung. Bak ageung 100L. Aya cara manual sareng sareng Otomatis dua inlet cai.

    Bagian kualitas XIKOO

    100% motor tambaga-kawat, kipas bahan PP sareng serat kaca, pompa beuleum aci keramik sareng bagian kualitas anu sanés.

    Jaminan saatos-diobral   

    Garansi unit lengkep 1 taun.

    Garansi motor 2taun.

    Jaminan pad pendinginan 3taun.

    Awak plastik: 5taun

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-13 /15SY

    Listrik

    Kakuatan 480/680W
    Tegangan / Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Laju 3
    Waktos 7.5Jam

    Sistem kipas

    Area Panutup Satuan 80-100m2
    Aliran Udara (M3 / H) 13000/15000
    Pangiriman Udara 12-15M
    Kipas Tipe Paksi
    Ribut 65 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 100 L
    Konsumsi Cai 10-15 L / H
    Beurat bersih 40Kg
    Pad tiis 3 sisi
    Jaring saring lebu Leres
    Ngunggah Kuantitas 106PCS/ 40HQ 42pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Kontrol Tipe LCD Pintonan+ Kadali jauh
    Jauh Jauh Leres
    Ngalindungan Beban Leres
    Perlindungan pompa Leres
    Inlet Cai Manual & Otomatis
    Tipe Colokkeun Disaluyukeun
    XK-15SY (3)
    XK-15SY (4)

    Pakét: Kantong plastik + palét busa + karton

    Aplikasi : Pendinginan hawa XK-13 / 15SY populér pisan pikeun toko, kamar latihan, stasiun, rumah sakit, réstoran, kebon, tenda, supermarket, bengkel, gudang sareng tempat-tempat sanés.

    application 1

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami