Alus portabel outdoor cai evaporative hawa cooler XK-15SY

Katerangan pondok:


  • Ngaran Brand:XIKOO
  • Tempat Asal:Cina
  • Sertifikasi:CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM:Sumuhun
  • Waktos pangiriman:Kapal dina 15 poé sanggeus mayar
  • Mimitian Port:Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union, Tunai
  • MOQ:10 hijian
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    XK-13 / 15SY portabel outdoor cai evaporative hawa cooler pisan populér modél komérsial portabel cooler hawa, éta bisa ngurangan hawa ngaliwatan evaporative cai kalawan konsumsi low.Éta ngagaduhan sababaraha fitur sapertos di handap ieu:

    Penampilan alus

    Badan plastik PP Bahan Anyar, Anti UV, Anti sepuh, umur panjang.bodas jeung kulawu dua kelir pikeun pilihan, Penampilan dirancang berehan, sleek tur geulis.

    Konsumsi low

    Konsumsi kakuatan super low 0.68kW / h & kuat 15000m3 / h airflow, nutupan 80-100m2.

    Hawa seger & tiis & jernih

    Tilu sisi kualitas 5090# honeycomb cooling Pad jeung saringan lebu, dianggo dina spasi kabuka pikeun mawa hawa seger, tiis tur jelas.

    Merenah dipake

    LCD panel kontrol cai buktina + kadali jauh, 3 speeds béda, roda universal kalawan konci.Aya leuwih beban sarta panyalindungan pompa, Auto ayun nutupan tank cai 100L area.big badag.Aya dua cara inlet cai manual sareng Otomatis.

     

    微信图片_20210603164839

    Spésifikasi

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    XK-13/15SY

    Listrik

    Kakuatan 480/680W
      Tegangan/Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
      Laju 3
      Timer 7.5Jam

    Sistim kipas

    Daérah Panutup Unit Tunggal 80-100m2
      Aliran Udara (M3/H) 13000/15000
      Pangiriman hawa 12-15M
      Tipe kipas Axial
      Geuning ≤65 db

    Kasus luar

    Tangki Cai 100 L
      Konsumsi Cai 10-15 L/H
      Beurat bersih 40 Kg
      Pad tiis 3 sisi
      jaring saringan debu Sumuhun
      Loading Jumlah 106pcs / 40HQ 42pcs / 20GP

    Sistim kontrol

    Tipe Kontrol Témbongkeun LCD + kadali jauh
      Kadali jauh Sumuhun
      Leuwih Beban Protection Sumuhun
      Pompa panyalindungan Sumuhun
      Inlet Cai Manual & Otomatis
      Tipe Colokkeun Disaluyukeun

     

    Aplikasi

    XK-13 / 15SY hawa cooler pohara populér pikeun warung, kamar latihan, stasion, rumah sakit, réstoran, tegalan, tenda, supermarket, workshop, gudang jeung tempat séjén.

    a   aplikasi 6

    微信图片_20210605164215   aplikasi3

    Bengkel

    XIKOO fokus kana ngembangkeun hawa cooler jeung pabrik leuwih ti 16years, urang salawasna nempatkeun kualitas produk jeung layanan palanggan di tempat munggaran, urang boga standar ketat ti pilihan bahan, test bagian, téhnologi produksi, bungkusan jeung lianna sagala prosés.Mudah-mudahan unggal palanggan nampi hawa cooler XIKOO anu nyugemakeun.Urang bakal nuturkeun sagala kiriman pikeun mastikeun konsumén meunang barang, sarta kami geus sanggeus-diobral mulang ka konsumén urang, coba ngajawab patarosan anjeun sanggeus-diobral, miharep produk urang mawa pangalaman pamaké alus.

    48b6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami