Proyék

  • XIKOO portable industrial air cooler for gaint warehouse

    XIKOO portabel hawa industri cooler pikeun gudang gaint

    Perusahaan Fordeal mangrupikeun gudang e-commerce komprehensif lintas-wates anu lega anu aya di Kota Foshan, ngagaduhan luas gudang rébuan méter pasagi. Dina usum panas usum panas di beulah kidul Cina, gudang atap beusi sapertos kieu panas pisan handapeun panonpoé anu lami. Dina raraga ningkatkeun kualitas ...
    Maca deui
  • XIKOO air cooler cool for printing workshop

    XIKOO cooler cool cool pikeun percetakan lokakarya

    XIKOO gaduh langkung ti 14 taun pangalaman dina bidang ventilasi sareng pendinginan kanggo bengkel. urang tetep condong teras-terasan sareng akumulasi pangalaman rékayasa, janten XIKOO ngagaduhan prosedur pangwangunan anu épisién sareng tim master panginstalan sareng komisi anu berpengalaman. Shenzhen Quanyin Grap ...
    Maca deui
  • Xikoo Industry Environmental Protection Air Cooler Workshop Cooling Scheme Design Precautions

    Xikoo Industri Lingkungan Protection Air Cooler Workshop Cooling Scheme Desain Pancegahan

    Pangaruh épéktual pisan hubunganana sareng desain pamasangan pendingin hawa industri. Dina desain skéma pendinginan pepelakan hawa industri, anjeun kedah ngartos kumaha ngitung jumlah parobihan udara di bengkel sareng cara masang industri hawa anu nguap anu cocog ...
    Maca deui
  • What are the types of industry air coolers in the plant cooling equipment, and installation points?

    Naon jinis pendingin hawa industri dina alat-alat panyamanan, sareng titik pamasangan?

    Diantara alat-alat pendinginan pepelakan, aya seueur spésifikasi sareng modél cooler hawa nguap, sababaraha modél sareng spésifikasi, kinerja biaya tinggi di pasar penjualan, sareng rupa-rupa aplikasi. Mangrupikeun alat-alat pendinginan tutuwuhan kalayan seléktivitas anu luhur. Salaku perusahaan mérek lami ...
    Maca deui
  • XIKOO air cooler to cool big warehouse

    XIKOO cooler hawa pikeun niiskeun gudang ageung

    Dina usum panas, gudang-gudang baja, imah logam, sareng témbok kakeunaan hawa anu luhur. Hawa dina rohangan sultry. pagawé henteu tiasa beroperasi di lingkungan ieu. Sareng barang-barangna gampang goréng sareng tumuh baktéri, sareng éta ogé berpotensi nyababkeun kacilakaan seuneu. Kituna, éta penting ...
    Maca deui
  • XIKOO industrial air cooler Cool and ventilation system install project for Xincun Middle School’ s canteen

    XIKOO industri cooler hawa Cool sareng sistem ventilasi masang proyék pikeun kantin Xincun Middle School

    Kantin Sakola Tengah Xincun ngagaduhan luas lega 6.500 méter pasagi. Upami éta henteu ngagaduhan ventilasi anu saé sareng sistem keren di Guangzhou kalayan suhu anu luhur sapanjang taun, éta tiasa nyababkeun kantin panas pisan sareng raoseun. Sababaraha rébuan Guru sareng murid henteu daék tuang di ditu. ...
    Maca deui
  • XIKOO portable air cooler XK-15SY for training center

    XIKOO portable air cooler XK-15SY pikeun pusat latihan

    Vokasional Akademi Pengangkutan Guangdong milari hawa anu langkung saé pikeun sakola, aranjeunna ngahubungi sababaraha panyadia sareng nyungkeun aranjeunna nyandak udara cooler pikeun diuji. Saatos pamariksaan sakola mariksa, uji pangalaman sareng bandingkeun. aranjeunna sadayana nyarios XIKOO air cooler XK-15SY mangrupikeun anu pangsaéna. XIKOO XK-15S ...
    Maca deui
  • XIKOO XK-75SY big water tank air cooler cool for Singapore Presidential Palace outdoor concert.

    XIKOO XK-75SY tank cai ageung cool cool cool pikeun konsér ker Istana Présidén Singapura.

    XIKOO mobile cool ramah lingkungan tiasa dianggo pikeun kaseueuran sadaya tempat anu peryogi ventilasi sareng pendinginan, sapertos sababaraha pusat hiburan ageung, tempat parkir bawah tanah, sababaraha acara outdoor anu ageung sareng tempat umum anu sanés. Istana Présidén Singapura ngayakeun konsér luar dina 20 ...
    Maca deui
  • XIKOO XK-18SYA is applied to farm cool

    XIKOO XK-18SYA dilarapkeun ka cool farm

    Mr.Mauro ti Italia gaduh kebon 700 méter pasagi, Anjeunna milarian mesin pikeun niiskeun kebon daérah terbuka, sareng nangtung dina lantai sareng siku pikeun nganteurkeun hawa ka jero rohangan. XIKOO nyarankeun 6PCS XK-18SYA. Saatos Mr.Mauro ngagaduhan barangna, anjeunna ngabagi poto anu langkung saé pikeun damel sareng kami, sareng nyarios yén anjeunna sa ...
    Maca deui