Proyék

  • Cai tiis énergi nyimpen AC pikeun bengkel

    Cai tiis énergi nyimpen AC pikeun bengkel

    Aya pabrik garment di Guangzhou boga bengkel kalayan panjang 48 méter sarta rubak 36 méter, total aréa 1.728 méter pasagi, sarta wangunan pabrik téh 4,5 méter luhur.Bengkel pabrik garmen aya di lantai opat (lantai luhur).Éta mangrupikeun struktur bata-beton kalayan henteu aya insulasi panas ...
    Maca deui
  • Jiangmen Heshan Precision Workshop Cooling Project

    Jiangmen Heshan Precision Workshop Cooling Project

    Pausahaan industri XIKOO parantos ngarengsekeun masalah suhu anu luhur sareng kaseueuran pikeun ampir 5,000 pangguna tina sababaraha situs industri dina 17 taun katukang, sareng XIKOO parantos kéngingkeun pujian anu sami ti seueur pangguna.Dinten ieu XIKOO bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan sistem pendinginan bengkel pabrik precision.Nurutkeun...
    Maca deui
  • Énergi hawa conditioner industri solusi cooling pikeun workshop

    Énergi hawa conditioner industri solusi cooling pikeun workshop

    Foshan Jiantai Aluminium Products Co., Ltd gaduh bengkel struktur baja kalayan 1998 méter pasagi sareng jangkungna 6m.Aya 100 pagawé di rohangan.Manajer pameseran Mr.Zhang naroskeun sareng naroskeun ka insinyur XIKOO Mr.Yang pikeun solusi cooling, aranjeunna gaduh paménta dina suhu jero ruangan turun t ...
    Maca deui
  • cai hemat énergi AC tiis pikeun gim jeung aula badag

    cai hemat énergi AC tiis pikeun gim jeung aula badag

    Pikeun nyumponan sarat pasar pikeun cooling sareng hemat energi, XIKOO ngembangkeun téknologi kondensasi évaporatif anu paling éfisién.Cai sareng hawa dianggo salaku medium cooling, sareng panas ...
    Maca deui
  • Garment workshop hawa industri cooler Sistim cooling

    Garment workshop hawa industri cooler Sistim cooling

    XIKOO narima hiji panalungtikan proyék cooling hawa pikeun bengkel garment kalawan 3500m2, jangkungna nyaeta ngeunaan 4m jeung aya sababaraha mesin panas generating.Saatos komunkasi sareng Mr.Wang Jalma anu tanggung jawab sareng diajar sarat palanggan, XIKOO masihan naséhat 27 unit pendingin hawa industri X ...
    Maca deui
  • Kumaha niiskeun gudang cet kimiawi?

    Cai industri evaporative hawa cooler + knalpot kipas cooling skéma Kahiji sakabeh, cet kimia Réngsé téh barang bahaya kaduruk tur ngabeledug.Gudang sareng barang-barang sapertos kitu kedah diisolasi, ditangtayungan tina cahaya sareng ventilasi.Janten henteu cocog pikeun nyimpen produk cet dina gudang ...
    Maca deui
  • Customer'evaluation pikeun proyék cooler hawa industri XIKOO.

    Customer'evaluation pikeun proyék cooler hawa industri XIKOO.

    Halo sadayana!Abdi manajer produksi Mr.Jiang.Parantos langkung ti 4 sasih ti saprak perusahaan kami ngawitan nganggo desain sistem pendingin hawa anu langkung tiis sareng dipasang ku XIKOO.Sababaraha parasaan sareng pangalaman tina cooler hawa industri XIKOO bakal dibagikeun sareng anjeun 1. The injection molding ...
    Maca deui
  • Bengkel suntik molding sistem pendingin hawa cooler

    Bengkel suntik molding sistem pendingin hawa cooler

    syarat customer pikeun XIKOO hawa cooler ventilasi jeung proyék cool: Masalah suhu luhur jeung panas sultry di bengkel utamana serius dina usum panas.Suhu maksimum ngahontal 38 ℃, sarta efisiensi gawé pagawe kapangaruhan.Contona, para karyawan di ...
    Maca deui
  • cooler hawa Industrial tiis pikeun pabrik kapang suntik

    cooler hawa Industrial tiis pikeun pabrik kapang suntik

    cooler hawa Industrial tiis pikeun pabrik kapang suntik Masalah lingkungan pohara penting pikeun pausahaan suntik molding.Khususna, syarat lingkungan hemat energi sareng pangurangan émisi ayeuna luhur pisan.Nalika puluhan mesin suntik molding gawé bareng ...
    Maca deui
  • Pabrik tiasa masang pendingin hawa industri XIKOO

    Pabrik tiasa masang pendingin hawa industri XIKOO

    Perusahaan manufaktur tiasa gaduh aréa bengkel 15000 méter pasagi, jangkungna 15m, éta mangrupikeun bengkel jalur perakitan modern, sareng gaduh struktur rangka baja, nalika panonpoé bersinar, éta ngahasilkeun panas sareng lebet kana bengkel, sareng ngagabung sareng panas. tina alat produksi skala ageung, ...
    Maca deui
  • XIKOO cooler hawa tiis pikeun Laojia chaifang dapur

    XIKOO cooler hawa tiis pikeun Laojia chaifang dapur

    Guangzhou LaoJia chaifang catering mangrupikeun perusahaan ranté panci panas.nu ngagunakeun kayu bakar pikeun masak, jadi prosés ieu ngahasilkeun loba panas jeung haseup.lamun konsumén ngarasakeun hot pot dieu, aya uap sarta ngahasilkeun panas.Sajaba ti éta, réstoran ieu diwangun ku lambaran beusi, sakumaha urang terang, éta ...
    Maca deui
  • XIKOO cooler hawa mawa tiis jeung ventilasi pikeun workshop

    XIKOO cooler hawa mawa tiis jeung ventilasi pikeun workshop

    Guangdong Guangzhou liyuan téhnologi Co., Ltd. Dipilih XIKOO industiral evaporative hawa cooler salaku cooling jeung alat ventilasi pikeun workshop produksi maranéhanana.Bengkel ieu ngagaduhan aréa konstruksi 2.400 méter pasagi sareng mangrupikeun tempat kerja anu kabuka pikeun ventilasi anu saé.Kipas badag éta asalna ...
    Maca deui