Cooler hawa industri

  • stainless steel centrifugal hawa industri cooler XK-30/35/45/50S

    Industri centrifugal stainless steel ...

    Fitur XK-30/35/45 / stainless steel centrifugal badag hawa industri cooler dirancang pikeun workshop badag.Kalayan aliran udara sareng tekanan hawa anu ageung, jarak pangiriman hawa jauh janten 100-200meter.Éta dirancang janten sabuk gearing kipas centrifugal kalayan cangkang baja padet sareng tahan karat.Éfisién tinggi ...
  • 12cm ketebalan cooling Pad cooler hawa industri XK-18/23/ST

    12cm ketebalan cooling pad industri ...

    cooler hawa Industrial kalawan hampang cooling 12cm mangrupa panalungtikan sarta pamekaran bebas ku XIKOO di 2020.Our suntik molding sorangan jeung model utiliti patén & penampilan patén urang sorangan.Ieu ngawengku up ngurangan, handap ngurangan tur sisi ngurangan, bisa minuhan paménta béda tina tempat masang.The ...
  • Sistim cooling saluran heightened anyar hawa industri cooler XK-25H

    Sistim cooling saluran heightened anyar dina ...

    XK-25H sistem cooling saluran heightened anyar cooler hawa industri teh cooler hawa industri anyar dikembangkeun ku XIKOO.aya luhur, handap, ngurangan hawa samping bisa merenah dipasang dina témbok, hateup jeung model anyar places.This séjén kalawan cooling Pad tinggi, évaporative hadé tur cooling pangaruh.A...
  • Bisu industri centrifugal cai evaporative hawa cooler XK-20S

    Bisu industri centrifugal cai eva ...

    XK-20S bisu industri centrifugal cai evaporative hawa cooler teh pang populerna industri centrifugal hawa cooler.Tur aya kaluhur, ka handap, ngurangan hawa samping bisa merenah dipasang dina témbok, hateup jeung places.Applicable séjén pikeun niiskeun tutuwuhan 60-80m2 di wewengkon beueus sarta tutuwuhan 150-200m2 di ...
  • Aliran udara ageung kipas pendingin hawa hawa industri XK-30S

    aliran hawa badag industri hawa cooler coo ...

    XK-30S kipas pendingin hawa hawa industri anu ageung nyaéta cooler hawa industri anu populér.Ieu kakuatan 3kw low kalawan badag 30000m3 / h airflow, sarta pangiriman hawa 40-50m di garis pipe.Lumaku pikeun niiskeun aréa 200-250m2 kalawan hiji sapotong.XK-30S aliran hawa ageung kipas pendingin hawa hawa industri anu dilengkepan ku indust ...
  • Bengkel industri hawa cooler pabrik XK-18/23/25S

    Lokakarya industri hawa cooler manufa ...

    XK-18/23/25S workshop industri evaporative hawa cooler nyaeta cooler hawa industri nu pang populerna.Urang dirancang eta kalawan kakuatan béda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw papanggih paménta béda.Tur aya kaluhur, ka handap, ngurangan hawa samping bisa merenah dipasang dina témbok, hateup jeung places.Applicable séjén t ...