Warta

  • An energy-saving solution for rapid cooling and heat removal in the workshop of an automobile manufacturing plant

    Solusi hemat energi pikeun cooling gancang sareng panyabutan panas di bengkel pabrik pabrik mobil

    Pabrik pabrik mobil dilengkepan ku bengkel prosés sapertos stamping, las, lukisan, injection molding, rakitan akhir, sareng pamariksaan kendaraan.Alat-alat mesin ageung sareng nyertakeun daérah anu lega.Upami AC dianggo pikeun niiskeun suhu, biayana teuing ...
    Maca deui
  • Warmly welcome the leaders of Jiangxi Chamber of Commerce in Guangdong Province to visit XIKOO Industry

    Warmly ngabagéakeun pamingpin Jiangxi Kamar Dagang di Propinsi Guangdong nganjang XIKOO Industri

    Kamar Dagang Jiangxi di Propinsi Guangdong aktip ngalaksanakeun kunjungan anggota, gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan perusahaan anggota, sareng teu aya usaha pikeun nyayogikeun jasa pikeun Kamar Dagang.Dina 31 Agustus 2021, Deng Qingsheng, wakil pupuhu eksekutif full-time sareng s...
    Maca deui
  • What is the effect of evaporative air cooler ?

    Naon pangaruh tina cooler hawa evaporative?

    Ieu mangrupikeun patarosan anu dipikaresep pisan ku sadaya pangguna.Kusabab aya seueur perusahaan anu resep masang cooler hawa evaporative pikeun niiskeun sareng aranjeunna hoyong terang pangaruhna sateuacan nyandak tindakan.Kanyataanna, hawa cooler sanes produk industri anyar.Ieu dumasar kana évaporasi cai cooling techn ...
    Maca deui
  • How to bring cool and comfortable workshop environment for workers

    Kumaha carana mawa lingkungan workshop tiis jeung nyaman keur pagawe

    Sistem pendingin hawa évaporatif industri Seueur pabrik ngadamel sababaraha ukuran sateuacanna pikeun niiskeun bengkel sareng nyayogikeun lingkungan anu nyaman pikeun pagawé dina usum panas.Baheula, Seueur perusahaan tiasa ngadopsi metode saderhana sapertos masang kipas.Lamun suhu ambient bener ...
    Maca deui
  • Precautions for Xikoo evaporative air cooler engineering installation

    Precautions pikeun Xikoo evaporative hawa cooler instalasi rékayasa

    Industri cooler hawa, disebut oge cooler hawa cai-tiis, cooler hawa evaporative, jeung sajabana, mangrupakeun cooling evaporative jeung alat ventilasi nu ngahijikeun ventilasi, pencegahan lebu, cooling, sarta deodorization.Janten, anu penting kedah diperhatoskeun nalika ngarancang sareng masang Ind ...
    Maca deui
  • Xikoo evaporative air cooler installation location selection

    Xikoo evaporative hawa cooler pilihan lokasi instalasi

    Dina usum panas, kalolobaan bengkel sareng gedong di Éropa gaduh masalah sapertos suhu luhur sareng panas sultry, zat asing, lebu, sareng sajabana, sareng alat ventilasi sareng penyejukan kedah dipasang.Xikoo evaporative hawa cooler mangrupakeun tipe anyar ventilasi panyalindungan lingkungan jeung cooling equipmen ...
    Maca deui
  • XIKOO attend 28th Hotel Supplies Exhibition

    XIKOO hadir Pameran Pasokan Hotel ka-28

    XIKOO dibawa sababaraha model evaporative hawa cooler jeung cai tiis énergi nyimpen conditioners hawa industri pikeun hadir dina 28 Guangzhou paméran suplai hotél dilaksanakeun di wewengkon paméran adil Canton ti 16 nepi ka 18 Désémber.Urang tiasa ningali cooler hawa portabel leutik XK-06SY aya dina ...
    Maca deui
  • What is the charm of evaporative industry air cooler? So many companies are using them

    Naon pesona hawa cooler industri evaporative?Janten seueur perusahaan anu ngagunakeunana

    Kalayan paningkatan taraf hirup masarakat anu terus-terusan, aranjeunna henteu ngan ukur merhatikeun lingkungan hirupna sorangan, tapi ogé langkung merhatikeun lingkungan kerjana sorangan.Nalika milarian padamelan, aranjeunna bakal ningali lingkungan kerja perusahaan.Karya anu saé T ...
    Maca deui
  • Why is it more cost-effective to install evaporative industry air cooler in the factory in autumn and winter than in summer?

    Naha éta leuwih ongkos-éféktif masang cooler hawa industri evaporative di pabrik di gugur jeung usum tiis ti dina usum panas?

    Usum panas geus musna, jeung usum gugur tiis datang hiji sanggeus sejen.Nalika suhu turun-turun dina wengi usum gugur, sadayana resep nutup panto sareng jandéla pageuh, atanapi ngan ukur ngantunkeun hiji kelim.Sami lumaku pikeun pabrik jeung wangunan kantor.Nyatana, aya cara anu langkung saé nyaéta masang ...
    Maca deui
  • How should the evaporative air cooler be maintained in winter?

    Kumaha carana ngajaga cooler hawa evaporative dina usum tiis?

    Kumaha carana ngajaga cooler hawa evaporative dina usum tiis?1. Coba ngahurungkeun cooler hawa evaporative unggal bulan.Perhatikeun sering pariksa naha colokan kakuatan aya dina kontak alus jeung stop kontak, naha éta leupas atawa ragrag off, naha saluran hawa diblokir, jeung naha th...
    Maca deui
  • Employees are increasingly demanding the working environment of the factory

    Karyawan beuki nungtut lingkungan gawé di pabrik

    Lingkungan ékonomi sareng material kahirupan terus ningkat.Sarat anu paling dasar pikeun jalma ngora pikeun asup ka pabrik nyaéta gaji anu luhur, lingkungan anu saé, hirup anu saé, sareng henteu susah teuing.Rupa-rupa faktor ieu nyababkeun beuki hésé pikeun SDM pikeun ngarekrut jalma ...
    Maca deui
  • industrial air cooler installation method and effect photo

    métode pamasangan cooler hawa industri jeung poto pangaruh

    Sistim cooler hawa evaporative Industrial bisa ngajawab ventilasi, cooling, oxygenation, panyabutan lebu, panyabutan bau, sarta ngurangan ngarugikeun gas toksik sarta ngabahayakeun kana awak manusa dina hiji waktu pikeun pabrik.Jadi loba mangpaat hawa cooler mawa, kumaha carana install mesin cooler?Saatos detil ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: