Warta

  • XIKOO popular  portable industrial air cooler in hot summer

    XIKOO cooler hawa industri portabel populér dina usum panas

    Dina usum panas, pepelakan industri sareng gudang khusus panas. Kaseueuran hateup pepelakan sareng gudang mangrupikeun bahan lambar beusi, gampang nyerep panas sareng janten panas. Sareng aya seueur mesin manaskeun damel sareng padamel di dinya. Janten bengkel sareng gudang keren penting pisan. Sakumaha aya gas limbah emissi ...
    Maca deui
  • XIKOO environment friendly solar evaporative air cooler

    XIKOO lingkungan ramah hawa épisiatip hawa cooler

    Kusabab pembakaran énergi fosil anu ageung, éta parantos nyababkeun polusi lingkungan global sareng karusakan ékologis, mangrupikeun ancaman pikeun kasalametan sareng pamekaran manusa. Sadaya bangsa di sakitar kecap ngudag sareng ngagentoskeun pentingna panggunaan tanaga surya. XIKOO didaptarkeun dina konsumsi anu langkung handap ...
    Maca deui
  • Evaporative air cooler contribute to energy saving and emission reduction

    Cooler hawa épaporatif nyumbang kana hémat énergi sareng réduksi émisi

    Kalayan formulasi sareng panerapan "Standar Nasional pikeun Pendingin Udara Épaporatif pikeun Paké Komérsial atanapi Industrial", téknologi évaporasi pendinginan parantos distandarkeun sareng distandarkeun, sareng langkung seueur produk hemat énergi sapertos AC anu ramah lingkungan gaduh ...
    Maca deui
  • Changlong Group purchases evaporative air coolers from XIKOO

    Changlong Group mésér cooler hawa nguap tina XIKOO

    Grup Guangzhou Changlong gaduh seueur inpéstasi dina perumahan, taman hiburan, kebon binatang, sareng sanés mangrupikeun salah sahiji landmark terkenal di Guangzhou. XIKOO Air Cooler sareng Changlong Group parantos damel damel 8 taun. Opat taman utama na, kaasup Bird Paradise, Water Park, Happy World (utami ...
    Maca deui
  • Reasons for the poor cooling effect of industry evaporative air cooler

    Alesan pikeun pangaruh goréng tina cooler hawa épaporasi industri

    Épék tiis tina cooler hawa épapérasi industri saé, anu dipikaterang sakali dianggo. Tapi, nalika aya kacilakaan, upami épék tiis na henteu saé, anjeun terang naon sababna? 1, henteu aya konveksi: cooler hawa ngejat industri sabalikna ti outlet hawa anu saluyu, henteu tiasa dianggo ...
    Maca deui
  • Matters needing attention when using energy saving portable evaporative air cooler

    Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun nalika nganggo hémat énergi portabel ngejat hawa leuwih tiis

    Cooler hawa lingkungan, cooler hawa nguap portabel ngagaduhan kaunggulan épék tiis anu hadé, ventilasi sareng pendinginan, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Ngagunakeun cooler hawa épaporatif portabel pikeun niiskeun mangrupikeun pilihan anu saé, tapi kedah diperhatoskeun kana sababaraha detil nalika nganggo, o ...
    Maca deui
  • XIKOO air cooler bring cool for medical staffs

    XIKOO cooler hawa mawa cool pikeun staff médis

    Dina awal Juni 2021, Aya muncul sababaraha kasus anu kainféksi COVID-19. Pamaréntah daérah Guangzhou ngagantungkeun pentingna éta, sareng nyandak tindakan langsung pikeun ngalakukeun uji asam nukléat pikeun sadaya warga masarakat di Guangzhou. Atur seueur titik uji asam nukleik di komunitas. Staffs médis kerja keras sareng ...
    Maca deui
  • The difference between traditional air conditioners and environmentally friendly evaporative air cooler.

    Bédana antara AC tradisional sareng cooler hawa ngejat ramah lingkungan.

    Kaseueuran AC tradisional henteu ramah lingkungan sareng nyéépkeun kakuatan anu kawilang luhur. Kusabab kitu, hemat énergi sareng ramah lingkungan Portable cooler hawa nguap laun ngagantikeun AC tradisional. Cooler hawa évaporasi portabel ngagaduhan kontra kakuatan ...
    Maca deui
  • Portable evaporative air cooler

    Cooler hawa ngejat portabel

    Cooler hawa épaporatif portabel ngagaduhan ciri ukuran alit, babandingan épisiénsi énergi tinggi, low noise, henteu dipasang, sareng tiasa ditempatkeun di bumi anu béda-béda sakahayangna, sareng éta seueur dianggo. Cooler hawa épaporatif portabel ngagaduhan rupa-rupa alat sapertos kipas, tirai cai tiis, ...
    Maca deui
  • XIKOO air cooler participate in fighting against epidemic

    XIKOO cooler hawa ilubiung dina merangan epidemi

    urang manusa mimiti nyanghareupan tés ageung COVID-19 ti akhir taun 2019. Éta sumebar pisan, tingkat parah, sareng kami jaminan sosial manusa parantos ngabahayakeun serius. Nanging, pagawé médis henteu paduli kasalametan nyalira, sumping kana garis payun perang. Hatur nuhun ka dokter médis anu ...
    Maca deui
  • The working principle of portable air cooler and the maintenance knowledge of the cooling pad

    Prinsip kerja tina cooler hawa portabel sareng pangetahuan pangropéa tina pad Pad

    Cooler hawa portabel ngagaduhan rupa-rupa alat sapertos kipas, pendingin, pompa cai, sareng bak cai. Awak dilengkepan colokan listrik sareng kadali jarak jauh. Dasar chassis dilengkepan opat kastor, anu tiasa ngajantenkeun hawa cooler portir ngalih sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng ngantepkeun cool. Padamelan...
    Maca deui
  • Pamakéan ékspérimén épératifikasi hawa cooler dina sababaraha industri

    Cooler hawa épaporatif portabel dipikaresep ku pabrik sareng perusahaan kusabab épék pendingin anu hadé, ventilasi, hemat énergi sareng fitur anu ramah lingkungan. Ayeuna, hawa tiis portabel parantos seueur dianggo di industri-industri utama. Cooler hawa portabel mangrupikeun lingkungan ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3