Warta

  • Exhaust fan structure, application field, applicable place:

    Struktur kipas knalpot, widang aplikasi, tempat lumaku:

    Struktur 1. kipas casing: Pigura luar jeung shutters dijieunna tina bahan lambar galvanized sarta dijieunna tina molds 2. Fan sabeulah: The kipas sabeulah ieu dicap sarta kabentuk dina hiji waktu, fastened kalawan screws ngajalin, sarta calibrated ku kasaimbangan precision komputer 3 . Jepret: Jepret dijieunna tina...
    Maca deui
  • What are the main factors that affect cooling effect of evaporative air cooler

    Naon faktor utama anu mangaruhan pangaruh cooling tina cooler hawa evaporative

    Cooler hawa loba dilarapkeun pikeun niiskeun pikeun pabrik jeung gudang, bari naha anjeun heran faktor utama mangaruhan pangaruh cooling na?Hayu urang tingali di handap Bahan salah sahiji bagian utama cooler hawa evaporative nyaeta cooling Pad, nu mangrupakeun médium évaporasi cai nyandak panas kaluar jeung mawa tiis a ...
    Maca deui
  • How much water does one unit air cooler consumption per hour?

    Sabaraha cai konsumsi hiji unit hawa cooler per jam?

    cooler hawa evaporative ngagunakeun prinsip évaporasi cai pikeun ngaleungitkeun panas hawa pikeun ngahontal tujuan cooling sarta ngurangan hawa.Teu boga compressor, euweuh refrigerant, euweuh tube tambaga, sarta komponén cooling inti nyaéta evaporator curtain cai disebut cooling Pad (multi-lapisan corrugated f ...
    Maca deui
  • Exhaust fan model classification

    Klasifikasi modél kipas knalpot

    Struktur jeung parameter teknis sadaya sadia komersil galvanized pasagi knalpot kipas anu dasarna sarua.Model utama nyaéta 1380 * 1380 * 400mm1.1kw, 1220 * 1220 * 400mm0.75kw, 1060 * 1060 * 400mm0.55kw, 900 * 900 * 400mm0.37kw.Laju sadaya kipas knalpot pasagi galvanis nyaéta 450 rpm, mo...
    Maca deui
  • Exhaust fan cooling principle

    Prinsip cooling kipas knalpot

    Cooling ku ventilasi: 1. Suhu tempat nu kudu ventilated leuwih luhur batan outdoor alatan sumber panas kayaning wangunan, mesin jeung alat-alat, sarta awak manusa keur disinar ku cahya panonpoé.Kipas knalpot tiasa gancang ngaleupaskeun hawa panas jero ruangan, supados ruangan ...
    Maca deui
  • The advantage and disadvantage of traditional air conditioner and evaporative air cooler

    Kaunggulan jeung kalemahan tina conditioner hawa tradisional jeung cooler hawa evaporative

    Conditioners hawa tradisional sareng cooler hawa cai hemat energi mangrupikeun pilihan skéma penyejukan pikeun perusahaan.Sanaos dua produk ieu gaduh ciri téknis inti sorangan, sareng masing-masing gaduh kaunggulan sareng kaunggulan sorangan pikeun lingkungan penyejukan anu béda, kusabab ...
    Maca deui
  • What is the difference between traditional air conditioners and water evaporative air cooler?

    Naon bédana antara AC tradisional sareng cooler hawa évaporatif cai?

    Naon bédana antara AC tradisional sareng cooler hawa évaporatif cai?Métode cooling béda: 1. Metodeu cooling AC Tradisional: The cooling sakabéh ku sirkulasi hawa kudu di lingkungan rélatif disegel pikeun ngahontal hasil alus.Lamun lingkungan ...
    Maca deui
  • Indoor and outdoor air cooler installation precautions

    Indoor jeung outdoor hawa cooler precautions instalasi

    Metoda instalasi jero rohangan cooler hawa evaporative ※ Saluran suplai hawa indoor kudu loyog jeung modél cooler hawa evaporative, sarta saluran suplai hawa luyu kudu dirancang nurutkeun lingkungan instalasi sabenerna sarta jumlah outlet hawa.※ Syarat umum...
    Maca deui
  • How to choose a water air cooler?

    Kumaha carana milih hiji cooler hawa cai?

    1. Tingali dina penampilan cai cooler hawa.The smoother tur leuwih geulis produk nyaeta, nu leuwih luhur precision tina kapang dipaké.Sanajan hiji produk alus-looking teu merta kualitas luhur, produk kualitas luhur kudu alus-pilari.Janten, nalika ngagaleuh, urang tiasa nyabak cangkang ...
    Maca deui
  • How many industrial air cooler need to be installed in a 3,000-square-meter factory workshop?

    Sabaraha cooler hawa industri anu kedah dipasang dina bengkel pabrik 3.000-méter pasagi?

    Pikeun pabrik 3.000-méter pasagi, upami tiis lingkungan bengkel kedah dina kaayaan nyaman, sahenteuna sabaraha cooler hawa industri kudu dipasang pikeun ngahontal efek nu dipikahoyong?Nyatana, faktor anu paling penting anu mangaruhan jumlah cooler hawa évaporatif anu dipasang nyaéta daérah sareng ...
    Maca deui
  • Evaporative air cooler bring cool and fresh air

    cooler hawa evaporative mawa hawa tiis tur seger

    Usum panas anu panas sareng sultry gaduh dampak anu ageung pikeun produksi pikeun perusahaan, anu henteu ngan ukur mangaruhan kaséhatan karyawan, tapi ogé mangaruhan sacara serius kana efisiensi pagawéan pagawé.Kumaha ngajaga bengkel beresih, tiis sareng henteu bau pikeun nyayogikeun karyawan bengkel sareng lingkungan kerja anu nyaman....
    Maca deui
  • Why choose to install air coolers for plant cooling?

    Naha milih masang coolers hawa pikeun cooling tutuwuhan?

    Kantun nyarios, coolers hawa, coolers hawa evaporative, sarta conditioners hawa sabenerna ngarupakeun produk antara conditioners hawa compressor tradisional jeung kipas.Éta henteu tiis sapertos AC compressor tradisional, tapi langkung tiis tibatan kipas, anu sami sareng jalma anu nangtung.Ieu ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: