bisu industri sentrifugal cai evaporative cooler hawa XK-20S

Pedaran pondok:


  • Ngaran mérek: XIKOO
  • Tempat Asalna: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasadiaan OEM / ODM: Leres
  • Waktos pangiriman: Kapal dina 15 dinten saatos mayar
  • Pelabuhan Mimitian: Guangzhou, Shenzhen
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Kas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    XK-20S bisu industri centrifugal water cooler hawa ngejat nyaéta cooler hawa sentrifugal industri anu paling populér. Sareng aya anu turun, turun, ngalirkeun hawa sisi janten gampang dipasang dina témbok, hateup sareng tempat sanésna. Ditrukeun pikeun niiskeun pepelakan 60-80m2 di daérah anu lembab sareng pabrik 150-200m2 di daérah garing.

    XK-20S bisu industri centrifugal cai épolérasi hawa disejukkeun didamel ku bagian kualitas industri, sareng gaduh handap feacture:

    • panel LCD + kadali jauh, 12 kagancangan angin. voltase / fase kabuka ayeuna panyalindungan, panyalindungan langkung-ayeuna, langkung panyalindungan tegangan, kakirangan cai nyalindung-ion sareng fungsi solokan lengkep-otomatis. Gampang dioperasikeun sareng dijalankeun ajeg.

    • Centrifuge langsung gandeng, lumpat langkung ajeg, leres henteu aya sabuk sabuk, patarosan rame sareng rame.

    • 100% motor kawat tambaga ku kabinét beusi anu beurat, ngamimitian sareng lancar.

    • Bahan lengkep kabinét plastik PP anyar, anti sepuh, anti UV, henteu pernah keyeng, umur panjang lilana.

    • Kalayan kualitas luhur 5090 # pendinginan bantalan (100mm), pangaruh anu hadé tina épaporasi sareng ngirangan suhu, gampang dibersihkeun, beungkeutan tepi dijagaan sareng awét.

    • tipe pipa cai keras kabuka sareng sistem distribusi cai mastikeun nyemprot cai merata sareng lancar. 

    PARAMETER PRODUK

    Modél

    Tiupan hawa

    Voltaseu

    Kakuatan

    Angin     Tekanan

    NW

    Area lumaku

    Pangiriman Udara

    (pipa)

    Outlet hawa

    XK-20S / kahandap

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    108Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    XK-20S / sisi

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    110Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    XK-20S / ka luhur

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    110Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    Pakét: pilem plastik + palét + karton

    Aplikasi: XK-20S bisu industri sentrifugal cai cooler hawa nguap ngagaduhan pendinginan, pelembapan, pemurnian, hemat tanaga fungsi anu sanés, ogé pangaruh bisu, seueur pisan dianggo pikeun bengkel, kebon, gudang, rumah kaca, stasiun, pasar sareng tempat sanés.

    XIKOO fokus kana pamekaran hawa anu leuwih tiis sareng ngadamel langkung ti 13taun, urang teras-terasan nempatkeun kualitas produk sareng palayanan pelanggan di tempat anu munggaran, urang ngagaduhan standar anu ketat tina pilihan matéri, tés bagian, téknologi produksi, paket sareng prosés-prosés anu sanés. Mudah-mudahan unggal palanggan kéngingkeun cool cool air XIKOO. Kami bakal nuturkeun sadaya kiriman pikeun mastikeun konsumén kéngingkeun barangna, sareng kami gaduh saatos jual deui ka konsumén kami, cobian méréskeun patarosan anjeun saatos dijual, mugia produk kami nyandak pangalaman pangguna anu saé.

    Sambutan Wilujeng ngahubungi kami, nganjang sareng kerjasama sareng XIKOO!

    d1
    d2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami