Pendingin udara menguap industri portabel kanggo lokakarya XK-18SYA

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    XIKOO ngrancang basis XK-18SYA ing adhem udara industri. Nganyarke pendingin udara industri kanthi tangki banyu amba 350L, roda, pipa udara sikut lan diffuser udara dadi XK-18SYA. Dadi bisa ngadeg lan hotspot ing lantai, ora ana instalasi. LCD + remot kontrol, ana 12 kacepetan beda kanggo ngganti, liwat mbukak lan liwat nglindhungi pump, Manual lan Auto rong cara kanggo nambah banyu. Trep banget kanggo digunakake.

    Pendinginan udara seri XK-18SYA duwe sikut tunggal, sikut dobel, ing sakiwa tengene lan outlet udara sisih kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan.

    XK-18SY dilengkapi bagean kualitas, kalebu awak material PP Anyar sing lengkap, anti-UV, anti-penuaan, umur 15 taun suwene. Motor kawat tembaga 100%, tingkat bukti banyu Ip54. Kipas serat nilon & kaca lan logam, lulus tes keseimbangan dinamis sadurunge digunakake. Resistensi korosi lan pompa banyu efisiensi dhuwur, 13000 jam wektu kerja terus-terusan. 10cm lan 12cm pad pendingin ketebalan, luwih saka 80% tingkat penguapan. Papan sirkuit bukti banyu segel. Panel kontrol LCD kanthi 12 kacepetan sing beda.

    PARAMETER PRODUK

    Model

    XK-18SYA

    Listrik

    Kekuwatan 1.1kW

    Tegangan / Hz 220 ~ 240V /380v  50 / 60Hz

    Kacepetan 12

    Sistem kipas

    Area Cover Satu Tunggal 100-150m2

    Aliran Udara (M3 / H) 18000

    Pangiriman Udara 15-20M

    Jinis Kipas Paksi

    Ribut 70 db

    Cilik njaba

    Tangki Banyu 350 L

    Konsumsi Banyu 10-20 L / H

    Bobot Net 78Kg

    Bantalan adhem 4 sisih

    Net filter bledug Nggih

    Loading Quantity 44pcs/ 40HQ 10 pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Jinis Kontrol Tampilan LCD+ Kontrol jarak jauh

    Remote Control Nggih

    Liwat Proteksi Beban Nggih

    Perlindhungan Pompa Nggih

    Saluran banyu Manual & Otomatis

    Jinis Plug Disesuaikan

    Paket: film plastik + munggah palet + karton

    Lamaran : Pendingin udara XK-18SYA nduweni adhem, pendinginan, pemurnian, hemat energi kanggo fungsi liyane, uga efek bisu, digunakake banget kanggo stasiun, rumah sakit, restoran, pertanian, tenda, pasar, bengkel, gudang, alun-alun ruangan, hiburan gedhe tengah lan panggonan liyane.

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!

    XK-18SYA (1)
    XK-18SYA (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita