Pendingin Udara Jendela

  • Window wall mounted water air cooler XK-60C

    Window wall dipasang banyu adhem online XK-60C

    XK-60C Window wall mounted water air cooler is very popular water evaporative cooling fan, it lower temperature through water evaporative.It has air pipe and air diffuser , bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan kelangan menyang njero ruangan.Penampilan apik New PP Material awak plastik, Ant ...
  • Window desert evaporative air cooler fan XK-75C

    Jendela ara-ara samun evaporative online penggemar adhem XK-75C

    XK-75C Window ara-ara samun evaporative online penggemar adhem banget populer banyu evaporative cooling penggemar, iku nyuda suhu liwat banyu evaporative.It wis pipe online lan diffuser online, bisa diinstal ing tembok njaba kanggo nggawa online seger lan kelangan kanggo njero ruangan.Penampilan apik New PP Material awak plastik ...

Kirim pesen menyang kita: