Pendingin Udara Industri

  • Pendingin udara industri sentrifugal stainless steel XK-30/35/45/50S

    Industri sentrifugal stainless steel...

    Fitur XK-30/35/45/ stainless steel pendingin udara industri sentrifugal gedhe sing dirancang kanggo bengkel gedhe.Kanthi aliran udara lan tekanan udara sing gedhe, jarak pangiriman udara adoh dadi 100-200meter.Dirancang dadi penggemar sentrifugal sabuk kanthi cangkang baja sing padhet lan tahan lama.Efisiensi dhuwur ...
  • 12cm ketebalan cooling pad pendingin udara industri XK-18/23/ST

    12 cm ketebalan cooling pad industri...

    Pendingin udara industri kanthi bantalan pendingin 12cm minangka riset lan pangembangan mandiri dening XIKOO ing taun 2020. Cetakan injeksi dhewe lan paten model sarana & paten penampilan.Iku kalebu munggah discharge, mudhun discharge lan sisih discharge, bisa ketemu panjaluk beda nginstall panggonan.Ing ...
  • Sistem pendinginan saluran dhuwur anyar, pendingin udara industri XK-25H

    Sistem pendingin saluran tinggi anyar ing ...

    XK-25H sistem pendinginan saluran sing luwih dhuwur yaiku pendingin udara industri anyar sing dikembangake dening XIKOO.ana munggah, mudhun, sisih discharge online kanggo nduweni dipasang ing tembok, gendheng lan panggonan liyane.Model anyar iki karo cooling pad dhuwur, efek evaporative lan cooling luwih.A...
  • Bisu industri sentrifugal banyu evaporative online adhem XK-20S

    Bisu banyu sentrifugal industri ...

    XK-20S bisu industri sentrifugal banyu evaporative online adhem iku paling populer industri sentrifugal online adhem.Lan ana munggah, mudhun, discharge udhara sisih kanggo nduweni dipasang ing tembok, gendheng lan panggonan liyane.Applicable kanggo kelangan tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan 150-200m2 tanduran ing ...
  • Aliran udara gedhe kipas pendingin udara industri XK-30S

    Aliran udara gedhe industri hawa adhem coo ...

    XK-30S aliran udara gedhe penggemar pendingin udara industri yaiku pendingin udara industri sing populer.Daya kurang 3kw kanthi aliran udara 30000m3 / h, lan pangiriman udara 40-50m ing jalur pipa.Ditrapake kanggo kelangan area 200-250m2 kanthi siji potong.XK-30S aliran udara gedhe kipas pendingin udara industri sing dilengkapi karo indust ...
  • Lokakarya pabrik pendingin udara industri XK-18/23/25S

    Bengkel pabrik pendingin udara industri...

    XK-18/23/25S workshop industrial evaporative online cooler minangka pendingin udara industri sing paling populer.We dirancang karo kakuwasan beda 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo ketemu dikarepake beda.Lan ana munggah, mudhun, sisih discharge online kanggo trep diinstal ing tembok, gendheng lan panggonan liyane.Applicable t ...