Ftohës Industrial Ajri

 • Ftohës ajri industrial industrial centrifugal çelik inox XK-30/35/45/50S

  Industria centrifugale e çelikut inox...

  Karakteristikë XK-30/35/45/ ftohës ajri industrial i madh centrifugal prej çeliku inox i projektuar për punishte të mëdha.Me fluks të madh ajri dhe presion ajri, distanca e shpërndarjes së ajrit është larg 100-200 metra.Është projektuar të jetë ventilator centrifugal me ingranazh me rrip me guaskë të fortë dhe të qëndrueshme prej çeliku inox.Efikasitet i lartë...
 • Ftohës ajri industrial XK-18/23/ST jastëk ftohës me trashësi 12 cm

  Mbështjellësi ftohës industrial me trashësi 12 cm...

  Ftohësi industrial i ajrit me jastëkë ftohës 12 cm është kërkim dhe zhvillim i pavarur nga XIKOO në vitin 2020. Formimi ynë me injeksion dhe patenta jonë e modelit të përdorimit dhe patenta e pamjes.Ai përfshin shkarkimin lart, shkarkimin poshtë dhe shkarkimin anësor, mund të plotësojë kërkesat e ndryshme të vendit të instalimit.E ...
 • Ftohës ajri industrial i sistemit të ri të ftohjes së kanaleve XK-25H

  Sistemi i ri i ftohjes së kanaleve në...

  Ftohësi industrial i ajrit të sistemit të ri të ftohjes së kanaleve të zgjeruara XK-25H është ftohësi i ri industrial i ajrit i zhvilluar nga XIKOO.ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësore për t'u instaluar me lehtësi në mur, çati dhe vende të tjera. Ky model i ri me jastëk të lartë ftohjeje, efekt avullues dhe ftohës më të mirë.Një...
 • Ftohës ajri avullues centrifugal industrial i heshtur XK-20S

  Eva e ujit centrifugale industriale e heshtur...

  Ftohësi i ajrit centrifugal industrial me avull industrial XK-20S është ftohësi centrifugal industrial më i popullarizuar i ajrit.Dhe ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësore për t'u instaluar në mënyrë të përshtatshme në mur, çati dhe vende të tjera. Zbatohet për të ftohur një impiant 60-80m2 në zona me lagështi dhe një impiant 150-200m2 në ...
 • Ventilator ftohës industrial i ftohësit të ajrit me rrjedhje të madhe ajri XK-30S

  Ftohësi industrial me rrymë të madhe ajri...

  Ventilatori ftohës industrial i ftohësit industrial të rrjedhës së ajrit XK-30S është ftohës industrial i njohur i ajrit.Ka fuqi të ulët 3kw me fluks të madh ajri 30000m3/h dhe shpërndarje ajri 40-50m në linjë tubacioni.E aplikueshme për të ftohur sipërfaqe 200-250m2 me një copë.Tifoz ftohës industrial i ftohësit të ajrit XK-30S i madh me fluks ajri i pajisur me ind...
 • Punishtja e ftohësit industrial të ajrit XK-18/23/25S

  Punishtja industriale e ftohësit të ajrit...

  Ftohësi industrial i ajrit avullues i punëtorisë XK-18/23/25S është ftohësi industrial më i popullarizuar i ajrit.Ne e projektuam atë me fuqi të ndryshme 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw për të përmbushur kërkesa të ndryshme.Dhe ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësor për t'u instaluar në mënyrë të përshtatshme në mur, çati dhe vende të tjera. E aplikueshme për...