Ftohës ajri diellor DC

 • Portable solar DC air cooler XK-05SY

  Ftohës ajri diellor DC portativ XK-05SY

  Diellor është energjia e re miqësore me mjedisin, XIKOO ndjek inovacionin teknologjik dhe kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, Krijuar dhe prodhuar ftohës ajri XK-05SY Portable diellor 24v DC. dhe është ftohës ajror avullues i lëvizshëm, i përshtatshëm për të lëvizur dhe për të shtuar ujë. Pamje e mirë ABS e re ...
 • portable solar desert DC air cooling fan XK-06SY

  shkretëtirë portative diellore tifoz i ftohjes me ajër DC XK-06SY

  Diellor është energji e re miqësore me mjedisin, XIKOO ndjek inovacionin teknologjik dhe kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, Zhvilluar dhe prodhuar XK-06SY portativ diellor tifoz ftohës ajri DC. dhe është ftohës ajror avullues i lëvizshëm, i përshtatshëm për të lëvizur dhe për të shtuar ujë. Pamja e mirë ...
 • Solar window 12/24v DC evaporative air cooler XK-25/40C

  Dritare diellore ftohës ajri avullues XK-25 / 40C i dritares 12 / 24v

  Diellor është energji e re miqësore me mjedisin, XIKOO ndjek inovacionin teknologjik dhe kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, Krijuar dhe prodhuar ftohës ajri DC energjia diellore XK-25 / 40C. dhe është gjithashtu ftohës ajri avullues i llojit të dritares, ka tub ajri dhe shpërndarës ajri, mund të instalohet ...