adhem industri sentrifugal banyu bisu adhem XK-20S

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    XK-20S industri sentrifugal banyu bisu industri luwih adhem minangka pendingin udara sentrifugal industri sing paling populer. Lan ana, mudhun, debit udhara sisih dipasang kanthi gampang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake kanggo adhem tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan tanduran 150-200m2 ing wilayah sing garing.

    XK-20S industri sentrifugal banyu bisu pendingin udara adhem sing dilengkapi perangan kualitas industri, lan ana fase ing ngisor iki:

    • Panel LCD + remot kontrol, 12 kecepatan angin. voltase / phase mbukak saiki pangayoman, pangayoman saiki, proteksi voltase, kekurangan banyu,ion lan fungsi got kanthi otomatis. Gampang dioperasikake lan bisa terus mlaku.

    • Centrifuge sing dipasang langsung, mbukak luwih stabil, ora ana sabuk sabuk, gangguan lan gangguan swara gedhe.

    • 100% motor kawat tembaga kanthi kabinet besi cor sing abot, diwiwiti lan mlaku kanthi lancar.

    • Kabinet plastik plastik PP anyar, anti tuwa, anti UV, ora tau teyeng, umure dawa durasi

    • Kanthi pad pendingin 5090 # berkualitas tinggi (100mm), efek penguapan sing apik lan nyuda suhu, gampang diresiki, naleni pinggiran dilindhungi lan awet.

    • Pipa banyu keras tipe mbukak bebarengan karo sistem distribusi banyu kanggo nyemprot banyu kanthi rata lan lancar. 

    PARAMETER PRODUK

    Model

    Aliran Udara

    Tegangan

    Kekuwatan

    Angin     Tekanan

    NW

    Area sing ditrapake

    Pangiriman Udara

    (pipa)

    Outlet Udara

    XK-20S / mudhun

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    108Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    XK-20S / sisih

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    110Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    XK-20S / munggah

    20000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    110Kgs

    150-200m2

    30-35m

    422 * 452

    Paket: film plastik + palet + karton

    Lamaran: XK-20S bisu industri sentrifugal banyu adhem adhem digawe adhem, asor, pemurnian, hemat energi fungsi liyane, uga efek bisu, digunakake banget kanggo bengkel, farm, gudang, omah kaca, stasiun, pasar lan papan liyane.

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!

    d1
    d2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita