Produktet

 • Ftohës ajri me ujë, XK-60C, me dritare në shitje të nxehtë

  Shitet dritare e ngrohte e montuar ne mur me uje ai...

  XK-60C Ftohësi uji i montuar në mur me dritare është një tifoz ftohës avullues shumë i popullarizuar, ai ul temperaturën përmes avullimit të ujit. Ka tub ajri dhe shpërndarës ajri, mund të instalohet në murin e jashtëm për të sjellë ajër të freskët dhe të freskët në ambientet e brendshme.Pamje e mirë Trupi i ri PP Materiali plastik, Ant...
 • Ventilator i ftohësit avullues me dritare të shkretëtirës XK-75C

  Ftohës ajri avullues i dritares së shkretëtirës ...

  Veçori XK-75C Ventilatori i ftohësit avullues me dritare të shkretëtirës është një tifoz ftohës avullues shumë i popullarizuar, ai ul temperaturën përmes avullimit të ujit. Ka tub ajri dhe shpërndarës ajri, mund të instalohet në murin e jashtëm për të sjellë ajër të freskët dhe të freskët në ambientet e brendshme.Pamje e mirë Materiali i ri PP plast...
 • Ftohës ajri industrial industrial centrifugal çelik inox XK-30/35/45/50S

  Industria centrifugale e çelikut inox...

  Karakteristikë XK-30/35/45/ ftohës ajri industrial i madh centrifugal prej çeliku inox i projektuar për punishte të mëdha.Me fluks të madh ajri dhe presion ajri, distanca e shpërndarjes së ajrit është larg 100-200 metra.Është projektuar të jetë ventilator centrifugal me ingranazh me rrip me guaskë të fortë dhe të qëndrueshme prej çeliku inox.Efikasitet i lartë...
 • Ftohës ajri industrial XK-18/23/ST jastëk ftohës me trashësi 12 cm

  Mbështjellësi ftohës industrial me trashësi 12 cm...

  Ftohësi industrial i ajrit me jastëkë ftohës 12 cm është kërkim dhe zhvillim i pavarur nga XIKOO në vitin 2020. Formimi ynë me injeksion dhe patenta jonë e modelit të përdorimit dhe patenta e pamjes.Ai përfshin shkarkimin lart, shkarkimin poshtë dhe shkarkimin anësor, mund të plotësojë kërkesat e ndryshme të vendit të instalimit.E ...
 • Ftohës ajri industrial i sistemit të ri të ftohjes së kanaleve XK-25H

  Sistemi i ri i ftohjes së kanaleve në...

  Ftohësi industrial i ajrit të sistemit të ri të ftohjes së kanaleve të zgjeruara XK-25H është ftohësi i ri industrial i ajrit i zhvilluar nga XIKOO.ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësore për t'u instaluar me lehtësi në mur, çati dhe vende të tjera. Ky model i ri me jastëk të lartë ftohjeje, efekt avullues dhe ftohës më të mirë.Një...
 • Kondicioner industrial i ri me efikasitet energjetik SYW-SL-16

  Ajri industrial i ri me efikasitet energjetik ...

  Kondicioner me avion horizontal Uji qarkullues që ka ftohur ftohësin me temperaturë të lartë dhe me presion të lartë transportohet në njësinë e jashtme me anë të një pompe uji.Në të njëjtën kohë, ai rrjedh përmes jastëkut ftohës avullues, duke e kthyer kështu ujin me temperaturë të lartë në temperaturë normale...
 • Kondicioner industrial me kanal centrifugal SYL-GD-21

  Bashkëpunimi industrial i ajrit me kanale centrifugale...

  Kondicioner me kanal centrifugal në dysheme Uji qarkullues që ka ftohur ftohësin me temperaturë të lartë dhe me presion të lartë transportohet në njësinë e jashtme me anë të një pompe uji.Në të njëjtën kohë, ai rrjedh përmes jastëkut ftohës avullues, duke e kthyer kështu ujin me temperaturë të lartë në...
 • Kondicioner industrial për kursimin e energjisë SYW-GD-21

  Kanalizimi i ajrit industrial që kursen energji...

  Kondicioner me kanal horizontal Uji qarkullues që ka ftohur ftohësin me temperaturë të lartë dhe me presion të lartë transportohet në njësinë e jashtme me anë të një pompe uji.Në të njëjtën kohë, ai rrjedh përmes jastëkut ftohës avullues, duke e kthyer kështu ujin me temperaturë të lartë në temperament normal.
 • Kondicioner industrial avullues XIKOO me kompresor

  Kondicioner industrial avullues XIKOO...

  Kondicioneri avullues i ujit quhet edhe kondicioner me konsum të ulët dhe kondicioner me kondensim avullues.Kombinonte metodën e punës të ftohjes së ujit, ftohjes së ajrit dhe kompresorit.Së pari, makina e jashtme ftoh ujin qarkullues përmes avullimit të ujit të jastëkut ftohës.Af...
 • Ftohës ajri avullues centrifugal industrial i heshtur XK-20S

  Eva e ujit centrifugale industriale e heshtur...

  Ftohësi i ajrit centrifugal industrial me avull industrial XK-20S është ftohësi centrifugal industrial më i popullarizuar i ajrit.Dhe ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësore për t'u instaluar në mënyrë të përshtatshme në mur, çati dhe vende të tjera. Zbatohet për të ftohur një impiant 60-80m2 në zona me lagështi dhe një impiant 150-200m2 në ...
 • Ventilator ftohës industrial i ftohësit të ajrit me rrjedhje të madhe ajri XK-30S

  Ftohësi industrial me rrymë të madhe ajri...

  Ventilatori ftohës industrial i ftohësit industrial të rrjedhës së ajrit XK-30S është ftohës industrial i njohur i ajrit.Ka fuqi të ulët 3kw me fluks të madh ajri 30000m3/h dhe shpërndarje ajri 40-50m në linjë tubacioni.E aplikueshme për të ftohur sipërfaqe 200-250m2 me një copë.Tifoz ftohës industrial i ftohësit të ajrit XK-30S i madh me fluks ajri i pajisur me ind...
 • Punishtja e ftohësit industrial të ajrit XK-18/23/25S

  Punishtja industriale e ftohësit të ajrit...

  Ftohësi industrial i ajrit avullues i punëtorisë XK-18/23/25S është ftohësi industrial më i popullarizuar i ajrit.Ne e projektuam atë me fuqi të ndryshme 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw për të përmbushur kërkesa të ndryshme.Dhe ka shkarkime ajri lart, poshtë, anësor për t'u instaluar në mënyrë të përshtatshme në mur, çati dhe vende të tjera. E aplikueshme për...
12Tjetra >>> Faqe 1/2