Xikoo Industri Lingkungan Protection Air Cooler Workshop Cooling Scheme Desain Pancegahan

Pangaruh épéktual pisan hubunganana sareng desain pamasangan pendingin hawa industri. Dina desain skéma pendinginan pepelakan hawa industri, anjeun kedah ngartos kumaha ngitung jumlah parobihan udara dina bengkel sareng cara masangkeun cooler hawa industri épaporatif anu cocog dina bengkel. Jumlah total, kakuatan kaluaran, konveksi hawa panas sareng tiis, sareng sajabana, atanapi naha bengkel peryogi panyawat stasiun parsial atanapi sacara umum tiis. Xikoo panyalindungan lingkungan industri épaporatif cooler hawa tiis dumasar kana prinsip dasar 'épaporasi cai sareng gasifikasi kedah dikonsumsi sareng nyandak panas. Suhu luar anu langkung luhur ngajantenkeun langkung écés dina pangaruh épéktip tina panyamanan lingkungan industri pendingin hawa. Numutkeun béda pepelakan industri dina kalembaban lingkungan bengkel, syarat bursa uap, sareng anggaran proyek, cooler hawa épaporatif Guangzhou Xikoo tiasa ngarobih modél éksklusif sareng spésifikasi produk sareng rencana tiis numutkeun kaayaan pelanggan anu saleresna.

 

Ieu mangrupikeun ringkesan sakedik ngeunaan syarat parobihan udara rutin sareng cara ngitung kanggo jumlah unit dina tempat anu sanés pikeun rujukan anjeun:

 

Itungan sareng sarat tina parobahan hawa biasa:

1. Definisi jumlah tukeur hawa: jumlah kali yén sadaya hawa dina rohangan diganti per jam, total ruang mangrupikeun daérah dikali jangkungna lantai.

2. Jumlah bursa udara dina rohangan sekitar tanpa sarat khusus: 25 dugi 30 kali per jam.

3. Jumlah bursa udara di bengkel kalayan langkung padamelan padamel-padamel: 30-40 kali per jam

4. Aya sumber panas anu ageung di bengkel, sareng Nilai tukeur hawa pakakas manaskeun nyaéta: 40-50 kali per jam

5. Jumlah parobahan hawa anu bakal ngahasilkeun debu atanapi gas ngabahayakeun di bengkel: 50-60 kali per jam

6. Upami sarat suhu rohangan tinggi pisan, éta tiasa dilebetkeun kana pamasangan chillers pikeun ngendalikeun suhu.

 

Metoda itungan jumlah unit industri anu nguap lingkungan anu langkung tiis:

1. Pendinginan sacara umum: kapasitas rohangan umum × jumlah ngagentos ÷ unit aliran udara = jumlah unit

2. Pendinginan stasiun parsial: Rencana pendinginan stasiun kedah direncanakeun numutkeun distribusi stasion di tempat sareng posisi saluran hawa.

news1 pic


Waktos Post: Nov-12-2020