Perlindhungan Desain Scheme Cooling Workshop Pendingin Udhara Perlindhungan Lingkungan Industri

Efek pendinginan sing nyata ana gandhengane karo desain instalasi pendingin udara industri. Ing desain skema pendinginan tanduran adhem industri, sampeyan kudu ngerti cara ngetung jumlah pangowahan udhara ing bengkel lan cara nginstal pendingin udara industri penguapan sing cocog ing bengkel kasebut. Nomer total, daya output, konveksi hawa panas lan adhem, lsp., Utawa manawa lokakarya kasebut butuh pendinginan stasiun parsial utawa adhem sacara umum. Pendingin udara industri uap lingkungan Xikoo nglindhungi adhem adhedhasar prinsip dhasar 'penguapan banyu lan gasifikasi perlu ngonsumsi lan ngilangi panas'. Suhu ruangan sing luwih dhuwur nggawe luwih jelas babagan efek pendinginan pendinginan adhem udara industri perlindungan lingkungan. Miturut macem-macem tetanduran industri ing kelembapan lingkungan bengkel, syarat pertukaran uap, lan anggaran proyek, adhem udara nguap Guangzhou Xikoo bisa ngatur model lan spesifikasi produk lan rencana pendinginan sing eksklusif miturut kahanan nyata para pelanggan.

 

Mangkene ringkesan ringkes babagan syarat pangowahan udara rutin lan cara pitungan kanggo jumlah unit ing macem-macem papan kanggo referensi sampeyan:

 

Pitungan lan syarat kaping owah-owahan udara biasa:

1. Definisi jumlah ijol-ijolan udara: kaping pirang-pirang kaping kabeh hawa ing papan diganti saben jam, total ruang yaiku area sing dikalikan kanthi dhuwur lantai.

2. Jumlah ijol-ijolan udara ing papan sekitar tanpa syarat khusus: 25 nganti 30 kaping saben jam.

3. Jumlah ijol-ijolan udara ing bengkel kanthi personel sing akeh tenaga kerja: 30-40 kali saben jam

4. Ana sumber panas sing gedhe ing bengkel kasebut, lan kurs hawa kanggo pemanasan yaiku: 40-50 kaping saben jam

5. Jumlah pangowahan udara sing bakal ngasilake bledug utawa gas mbebayani ing bengkel: 50-60 kaping saben jam

6. Yen sarat suhu ruangan sing dhuwur banget, bisa uga dipasang ing instalasi chiller kanggo ngontrol suhu.

 

Metode pitungan nomer unit adhem udara industri sing nguap lingkungan:

1. Pendinginan umume: kapasitas ruang umume × jumlah ganti flow aliran udara unit = jumlah unit

2. Pendinginan stasiun parsial: Rencana pendinginan stasiun kudu direncanakake miturut distribusi stasiun ing lokasi lan posisi saluran udara.

news1 pic


Wektu kiriman: Nov-12-2020