OEM

Pangolahan OEM

XIKOO duwe kabeh produk adhem udara kanthi independen sing dirancang lan dikembangake kanthi hak kekayaan intelektual independen. Kita bisa nyedhiyakake layanan pangolahan OEM miturut panjaluk pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah, OEM kayata: warna tampilan produk, fungsi parsial produk, voltase, frekuensi, plug, Packaging produk lan kebutuhan pelanggan liyane, tim kami bakal nyedhiyakake layanan OEM kanthi tulus .

Layanan ODM

XIKOO bisa kerja sama karo merek amba kanggo desain cetakan, pangembangan, proses injeksi cetakan, lan produksi pendukung pendingin udara sing luwih anyar lan aksesoris pendukung, nuduhake cetakan, nuduhake aksesoris, lan nuduhake standar kanggo nyedhiyakake layanan ODM kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

ome (2)

Kapabilitas pangembangan cetakan

Kapabilitas pangembangan cetakan

Perusahaan kita bisa nyedhiyakake gambar 3D lan gambar struktur cetakan ing 7 dina adhedhasar conto utawa gambar desain saka pelanggan, ngrampungake produksi cetakan lan nyoba cetakan sajrone 45 dina, lan ngirim cetakan kanggo injeksi sajrone 50 dina.

1111

Kapasitas pangolahan injeksi

Kapasitas pangolahan injeksi

2 set mesin cetakan injeksi 2.200 ton lan 2 set mesin cetak injeksi 1.800 ton, kita nyedhiyakake layanan lengkap saka pangembangan produk, desain, pembukaan cetakan, cetakan injeksi, lan perakitan.

48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]

Kapasitas produksi mesin

Kapasitas produksi mesin

XIKOO nduwe lini produksi kanthi otomatis lan lokakarya perakitan mesin lengkap, luwih saka 50 staf perakitan sing trampil, lan 50.000 set mesin lengkap lan SKD tahunan.

20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]

Jaminan Kualitas

Jaminan Kualitas

XIKOO duwe macem-macem mesin pengujian, inspeksi kualitas lapisan, entuk 12 paten nasional, lan lulus 3C nasional, sertifikasi CE CE, lan kualifikasi SASO Timur Tengah, lan kualitas produk dijamin.

1111
48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]
20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]
ome (2)
_MG_7821

OEMs (5)Pesen bahan baku

nullNgumpul produksi

nullKemasan Ekspor

nullKiriman

nullPangolahan injeksi

nulltes

nullBeban Kontainer

nullPemeriksaan panrima

Pelanggan sing kerja sama OEM / ODM