OEM

Përpunimi OEM

XIKOO ka të gjitha produktet tona të ftohësit të ajrit të dizenjuar dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale. Ne mund të sigurojmë shërbime të përpunimit OEM sipas kërkesave të klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme, OEM të tilla si: ngjyra e paraqitjes së produktit, funksionet e pjesshme të produktit, voltazhi, frekuenca, priza, Paketimi i produkteve dhe kërkesat e tjera të klientëve, ekipi ynë do t'ju ofrojë shërbime OEM sinqerisht .

Shërbimi ODM

XIKOO mund të bashkëpunojë me markë të madhe për dizajnin e mykut, zhvillimin, përpunimin e injeksionit të mykut dhe prodhimin e plotë të ftohësit të ajrit avullues dhe shërbimet mbështetëse të aksesorëve, ndarjen e mykut, ndarjen e aksesorëve dhe ndarjen standarde për të siguruar shërbime ODM për klientët në të gjithë botën.

ome (2)

Aftësia e zhvillimit të mykut

Aftësia e zhvillimit të mykut

Kompania jonë mund të sigurojë vizatime 3D dhe vizatime të strukturës së mykut në 7 ditë bazuar në mostrën ose vizatimet e dizajnit nga konsumatori, përfundon prodhimin e mykut dhe provën e formave në 45 ditë, dhe dorëzimin e mykut për injeksione në 50 ditë.

1111

Kapaciteti i përpunimit të injeksionit

Kapaciteti i përpunimit të injeksionit

2 grupe prej 2,200 tonë makina të derdhura me injeksion dhe 2 grupe prej 1,800 ton makina të derdhura me injeksion, ne ofrojmë shërbim të përfunduar nga zhvillimi i produktit, dizajni, hapja e mykut, formimi i injeksionit dhe montimi.

48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]

Kapaciteti i prodhimit të makinës

Kapaciteti i prodhimit të makinës

XIKOO ka linjë automatike të prodhimit dhe seminar të plotë të montimit të makinerive, më shumë se 50 shtab të montuar të aftë dhe 50,000 grupe vjetore makinerish të plota dhe SKD.

20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]

Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

XIKOO ka makina të shumëfishta testimi, inspektime cilësore të shtresave, ka marrë 12 patenta kombëtare dhe ka kaluar 3C kombëtare, certifikim CE të BE-së dhe kualifikime SASO të Lindjes së Mesme, dhe cilësia e produktit është e garantuar.

1111
48b64fefc88d45eba78d9f04cee91856_38[1]
20bda90c5f844828b0c68747ceda6c7c_8[1]
ome (2)
_MG_7821

OEMs (5)Porositni lëndë të parë

nullMontoni prodhimin

nullEksporto Paketimet

nullDërgesa

nullPërpunimi i injeksionit

nullprovë

nullNgarkesa e kontejnerëve

nullInspektimi i pranimit

OEM / ODM bashkëpunuan klientët