XIKOO Propil

XIKOO Propil

XIKOO Industrial Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik hawa anu paling ageung di Cina, anu didedikasikan dina konsumsi sareng lingkungan anu ramah lingkungan anu langkung épisién hawa & R sareng desain, pabrik, pamasaran, penjualan sareng jasa ti 2007. tempatna di distrik Pan Yu, Guangzhou kota. kalayan aksés Transportasi anu merenah.

Ngalangkungan langkung ti 13taun produk anyar ngembangkeun sareng modél lami ningkatkeun, aya langkung ti 20 jinis modél pikeun aplikasi anu béda. Produk utama XIKOO kalebet cool air cooler, cool air industrial industrial, window air cooler, centrifugal air cooler, solar DC air cooler sareng air cooler parts. seueur dianggo kanggo bumi, kantor, toko, rumah sakit, stasiun, tenda, rumah kaca, réstoran, bengkel, gudang sareng tempat-tempat sanés. 

company img1

XIKOO gaduh kontrol kualitas produk anu ketat sareng pamariksaan dina unggal prosés produksi. Tina pilihan bahan, téknologi pembuatan, produksi, paket sareng uji. Pendingin hawa parantos disatujuan ku CE, SASO, ROHS, IEC sareng sajabana Sareng produk kami ogé diaku ku palanggan kami, pelanggan biasa kami ngajaga taun kerjasama jangka panjang sareng kami.

Jaringan penjualan domestik XIKOO ngaliput 21 propinsi sareng 86 daérah anu kawilang maju, langkung ti 112 distributor di saluruh nagara. Sareng produk dijual ka 35 nagara luar negeri sareng daérah. Utamana ngembangkeun konsumén kerjasama jangka panjang di Arab Saudi, Kuwait, Mali, Maroko, Sudan, Vietnam, Malaysia, Thailand, AS, Brazil, Jérman, Australia sareng nagara-nagara sanés.

company img2
company img4
company img3

XIKOO Tetep nalungtik sareng inovasi, meunang perusahaan téknologi luhur, produk téknologi luhur sareng ngahargaan anu sanés. Ngagaduhan seueur patén desain, patén penemuan sareng patén praktis. Kipas hawa leuwih tiis nyaéta konsumsi anu rendah sareng produk anu ramah lingkungan, XIKOO ogé ngembangkeun sumber énergi anyar surya DC épisiatif hawa langkung tiis. kami ngarepkeun nyumbang kana hemat énergi dunya urang sareng konstruksi lingkungan anu ramah ngalangkungan promosi sareng aplikasi XIKOO cooler.

XKIOO nanem modal pisan sareng damel dina pamekaran produk énggal. Dina waktos payun, kami bakal nyandak langkung seueur produk énggal pikeun palanggan, Wilujeng damel sareng XIKOO, Wilujeng ideu anu saé anjeun sareng ngembangkeun produk énggal sareng XIKOO. 

1