Bantosan Téknis

cooler hawa nguap tiasa dipasang dina témbok, hateup sareng bumi luar, posisi instalasi jangkungna henteu tiasa kirang ti 2,25 méter. Kurung 40 * 40 # disambungkeun sareng témbok atanapi jandéla ku baud, aya karét di antara siku sareng kurung, sareng sadaya sela ditutup ku lem kaca atanapi mortar semén. Boom kedah dipasang dina handapeun bracket nalika urang masang siku.

evaporative-air-cooler-xk-18s-down-1

Syarat téknis:

1. braket braket dilas sareng dipasang kedah diamankeun;

2. platform pangropéa kedah tiasa ngadukung beurat awak sareng tanaga pangropéa;

3. cooler hawa kedah dipasang dina posisi horizontal;

4. flange tina cooler hawa sareng bagian tina cooler siku hawa kedah siram

5.sakabéh saluran luar kedah tahan cai;

6. Kotak simpang kedah dipasang di jero rohangan;

7. Siku saluran udara kedah tahan cai caket témbok pikeun nyegah cai ngalir kana kamar.

cooler hawa nguap tiasa dipasang dina témbok, hateup sareng bumi luar, posisi instalasi jangkungna henteu tiasa kirang ti 2,25 méter. Kurung 40 * 40 # disambungkeun sareng témbok atanapi jandéla ku baud, aya karét di antara siku sareng kurung, sareng sadaya sela ditutup ku lem kaca atanapi mortar semén. Boom kedah dipasang dina handapeun bracket nalika urang masang siku.

Syarat téknis:

1. braket braket dilas sareng dipasang kedah diamankeun;

2. platform pangropéa kedah tiasa ngadukung beurat awak sareng tanaga pangropéa;

3. cooler hawa kedah dipasang dina posisi horizontal;

4. flange tina cooler hawa sareng bagian tina cooler siku hawa kedah siram

5.sakabéh saluran luar kedah tahan cai;

6. Kotak simpang kedah dipasang di jero rohangan;

7. Siku saluran udara kedah tahan cai caket témbok pikeun nyegah cai ngalir kana kamar.

evaporative air cooler (2)
evaporative air cooler (1)
evaporative air cooler (3)