Naon jinis pendingin hawa industri dina alat-alat panyamanan, sareng titik pamasangan?

Diantara alat-alat pendinginan pepelakan, aya seueur spésifikasi sareng modél cooler hawa nguap, sababaraha modél sareng spésifikasi, kinerja biaya tinggi di pasar penjualan, sareng rupa-rupa aplikasi. Mangrupikeun alat-alat pendinginan tutuwuhan kalayan seléktivitas anu luhur.

Salaku perusahaan mérek lami kalayan 13 taun pangalaman industri, Xikoo evaporative Air Cooler diklasifikasikeun kana cooler hawa dina alat-alat pendinginan pabrik:

FlowAxial cool evaporative air cooler: cocog pikeun situs kalayan tegangan kerja sedeng sareng aliran ageung.

CoolCentrifugal cooler hawa ngejat: cocog pikeun situs kalayan volume hawa knalpot anu langkung alit sareng tekanan kerja anu langkung luhur;

FanNo-motor kipas pendingin knalpot supercharged: Daun bentuk arc unik disetir ku bédana tekanan gas luar, anu muterkeun sareng pangsi, teras ngaleupaskeun panyalindungan lingkungan sareng alat-alat ventilasi alami anu hemat énergi kalayan kualitas udara jero rohangan anu ideal.

 

Inti konci pamasangan cooler hawa Xaporo éaporative:

①Kurilingan kedah ditata supados ulah kabocoran cai;

InstallationPasangan pendingin hawa hateup kedah langkung luhur tibatan hateup datar, sareng sekrup jangkar kedah dipasang sateuacana, sareng sekrup jangkar kedah dilengkepan washers cinyusu supados teu leueur nalika aplikasi;

Diameter Diaméter pipa outlet hawa teu tiasa dikirangan, tapi ngan ukur ningkat. Jaring ngiuhan kedah dipasang, sareng angin sareng cap hujan kedah diangkat nalika angin kenceng;

④ Lapisan karét milimeter diangkat antara dasar cooler hawa anu nguap sareng dasar pikeun ngirangan geter;

ErThe Xikoo cooler hawa épaporatif dihubungkeun sareng saluran ventilasi nganggo tabung fleksibel (bahan baku lemes sareng henteu hurung), panjangna henteu kedah kirang ti 200mm, sareng diameter pipa sami sareng impor sareng ékspor spésifikasi perdagangan hateup hawa cooler. Dina urutan pikeun mastikeun yén selang henteu sigana distorsi salami prosés operasi parangkat lunak sistem, éta kedah dipasang leres-leres. Pikeun selang kanvas bodas dipasang dina tungtung sedot tina cooler hawa nguap Xikoo, éta tiasa dipasang sakedik langkung ketat pikeun nyegah cooler hawa épaporasi Xikoo tina sedot nalika operasi sareng ngirangan spésifikasi cross-sectional tina kanvas bodas bodas.

 

Pitunjuk khusus téknis tina cooler hawa industri Xikoo:

Pambuka: Dina kaayaan normal, Xikoo coolers hawa nguap ngagaduhan sababaraha kaayaan suhu luhur nalika aranjeunna beroperasi dina suhu kamar, tapi sadayana aya dina kisaran normal. Éta kusabab bagian alat-alatna silih gosok, hasilna ngahasilkeun panas sareng suhu luhur cangkang. Tapi éta henteu merta hartosna yén suhuna teuing tinggi.

Hawa nguap leuwih tiis suhu kandang alat-alat pendinginan pepelakan ngaleuwihan nilai standar. Alesan konci nyaéta sapertos kieu:

① tekanan kerja Low tina ngaganti catu daya;

②Motor kaluar tina fase pikeun latihan kabugaran atanapi kabelna henteu leres;

BearingGulung bantalan motor ancur, sareng diberesihan gotong royong sakedik, anu henteu nyumponan sarat;

ResistanceTahanan gesekan parangkat lunak sistem ageung teuing atanapi cooler hawa dipasang sacara teu ilmiah sareng motorna overload. Alesanna nyaéta koefisien résistansi jaringan pipa ageung teuing atanapi klep gerbang indéks pipa henteu dibuka.

 news3 pic small


Waktos Post: Nov-12-2020