Apa jinis pendingin udara industri ing peralatan pendinginan tanduran, lan titik instalasi?

Ing antarane peralatan pendinginan tanduran, ana akeh spesifikasi lan model pendingin udara sing nguap, macem-macem model lan spesifikasi, kinerja biaya tinggi ing pasar penjualan, lan macem-macem aplikasi. Iki minangka peralatan pendinginan tanduran kanthi pilihan sing dhuwur.

Minangka perusahaan merek lawas kanthi pengalaman industri 13 taun, Xikoo Evaporative Air Cooler diklasifikasikake dadi adhem udara ing peralatan adhem tanduran:

① Cooler hawa nguap aliran tambahan: cocog kanggo situs kanthi voltase kerja medium lan aliran gedhe.

② Cooler udara nguap konsentrifugal: cocog kanggo situs kanthi volume hawa buang sing luwih cilik lan tekanan kerja sing luwih dhuwur;

FanKipas pendingin knalpot super-super motor: Godhong bentuke busur didhukung dening bedane tekanan gas ruangan, sing muter karo poros, lan banjur ngeculake perlindungan lingkungan lan peralatan ventilasi alami hemat energi kanthi kualitas udara njero ruangan sing ideal.

 

Titik utama instalasi pendingin udara nguap Xikoo:

①Lumahing kudu diratakan kanggo ngindhari bocor banyu;

InstallationPasang adhem udara ing atap kudu luwih dhuwur tinimbang atap sing rata, lan sekrup jangkar kudu dipasang sadurunge, lan sekrup jangkar kudu dilengkapi mesin cuci spring supaya ora ngeculake nalika aplikasi;

DiameterDhiameter pipa stopkontak ora bisa dikurangi, nanging mung ditambah. Jaring shading kudu dipasang, lan tutup angin lan udan kudu diangkat nalika angin gedhe;

④ Lapisan karet millimeter diangkat ing antarane dhasar adhem udara sing nguap lan basis kanggo nyuda geter;

⑤ Pendingin udara menguap industri Xikoo disambungake karo saluran ventilasi nggunakake tabung fleksibel (bahan baku alus lan ora diobong), dawane ora kurang saka 200mm, lan diameter pipa padha karo spesifikasi perdagangan impor lan ekspor adhem hawa atap. Supaya selang katon ora kleru sajrone proses operasi piranti lunak sistem kudu dipasang kanthi bener. Kanggo selang kanvas putih sing dipasang ing mburi nyedhot adhem hawa nguap Xikoo, bisa dipasang luwih kenceng kanggo nyegah adhem hawa nguap Xikoo supaya ora nyedhot sajrone operasi lan nyuda spesifikasi salib saka selang kanvas putih.

 

Pandhuan khusus teknis adhem udara industri Xikoo:

Pambuka: Ing kahanan normal, pendingin udara nguap Xikoo duwe kahanan suhu dhuwur nalika lagi beroperasi ing suhu ruangan, nanging kabeh ana ing kisaran normal. Amarga bagean saka peralatan sing digosok, bisa ngasilake panas lan suhu kerang sing dhuwur. Nanging ora ateges suhu kasebut dhuwur banget.

Udara sing nguap digawe adhem suhu ing kandhang peralatan adhem tanduran ngluwihi nilai standar. Alesan utamane yaiku:

Pressure Tekanan kerja sing murah kanggo ngalihake pasokan listrik;

②Motor ora ana tahap kanggo olahraga fitness utawa kabel ora pas;

BearingGulung bantalan motor rusak, lan reresik kerja sama bebarengan cilik, sing ora cocog karo sarat;

ResistanceTahanan gesekan piranti lunak sistem gedhe banget utawa adhem udhara dipasang kanthi ora ilmiah lan motor kakehan. Alasane yaiku koefisien resistensi jaringan pipa gedhe banget utawa katup gerbang indeks pipa ora dibukak.

 news3 pic small


Wektu kiriman: Nov-12-2020