Projektet

 • Kondicioner industrial që kursen energji Zgjidhje ftohëse për punishte

  Kondicioner industrial që kursen energji Zgjidhje ftohëse për punishte

  Foshan Jiantai Aluminum Products Co., Ltd ka një punishte të strukturave prej çeliku me një sipërfaqe prej 1998 metër katror dhe 6 m lartësi.Në hapësirë ​​janë 100 punëtorë.Menaxheri i blerjeve z.Zhang u interesua dhe pyeti inxhinierin XIKOO z.Yang për zgjidhjen e ftohjes, ata kanë kërkesë që temperatura e brendshme të ulet t...
  Lexo më shumë
 • Kondicioner me ftohje me uje per kursim energjie per palester dhe salle te madhe

  Kondicioner me ftohje me uje per kursim energjie per palester dhe salle te madhe

  Për të përmbushur kërkesat e tregut për ftohje dhe kursim të energjisë, XIKOO zhvilloi kondicionerin industrial të ftohjes me ujë të kursimit të energjisë Teknologjia e kondensimit avullues njihet aktualisht si metoda më efikase e kondensimit.Uji dhe ajri përdoren si mjet ftohës, dhe nxehtësia ...
  Lexo më shumë
 • Sistemi industrial i ftohjes së ftohësit të ajrit të punishtes së veshjeve

  Sistemi industrial i ftohjes së ftohësit të ajrit të punishtes së veshjeve

  XIKOO mori një kërkesë për projektin e ftohjes së ajrit për një punishte veshjesh me sipërfaqe 3500 m2, lartësia është rreth 4 m dhe ka disa makineri gjeneruese të nxehtësisë.Pasi komunikoi me Z.Wang Personin përgjegjës dhe mësoi kërkesat e klientit, XIKOO dha këshillën e ftohësit industrial me 27 njësi X...
  Lexo më shumë
 • Si të ftohni depon e bojës kimike?

  Skema e ftohjes së ajrit avullues industrial të ujit + ventilatori i shkarkimit Para së gjithash, bojërat kimike të përfunduara janë mallra të rrezikshme të ndezshme dhe shpërthyese.Magazina me artikuj të tillë duhet të jetë e izoluar, e mbrojtur nga drita dhe e ajrosur.Pra, nuk është i përshtatshëm për të ruajtur produktet e bojës në një mall...
  Lexo më shumë
 • Vlerësimi i klientit për projektin e ftohësit industrial XIKOO.

  Vlerësimi i klientit për projektin e ftohësit industrial XIKOO.

  Pershendetje te gjitheve!Unë jam menaxheri i prodhimit Mr.Jiang.Ka më shumë se 4 muaj që kompania jonë ka filluar të përdorë sistemin e ftohjes së ajrit të dizajnuar dhe instaluar nga XIKOO.Disa ndjesi dhe eksperiencë të ftohësit industrial të ajrit XIKOO do të ndajmë me ju 1. Formimi me injeksion...
  Lexo më shumë
 • Sistemi i ftohjes së ftohësit të ajrit të punishtes së derdhjes me injeksion

  Sistemi i ftohjes së ftohësit të ajrit të punishtes së derdhjes me injeksion

  Kërkesat e klientëve për projektin e ventilimit dhe ftohjes së ftohësit XIKOO: Problemi i temperaturës së lartë dhe nxehtësisë së zjarrtë në punishte është veçanërisht serioz në verë.Temperatura maksimale arrin 38℃ dhe ndikohet në efikasitetin e punës së punëtorëve.Për shembull, punonjësit në...
  Lexo më shumë
 • Ftohës ajri industrial i ftohtë për fabrikën e mykut të injektimit

  Ftohës ajri industrial i ftohtë për fabrikën e mykut të injektimit

  Ftohës ajri industrial i ftohtë për fabrikën e mykut të injektimit Problemet mjedisore janë shumë të rëndësishme për kompanitë e derdhjes me injeksion.Në veçanti, kërkesat mjedisore aktuale për kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve janë shumë të larta.Kur dhjetëra makina të derdhjes me injeksion punojnë së bashku...
  Lexo më shumë
 • Fabrika e mund të instalojë ftohës industrial XIKOO

  Fabrika e mund të instalojë ftohës industrial XIKOO

  Kompania e prodhimit të kanaçeve ka sipërfaqe punishteje prej 15000 metra katrorë, lartësia është 15 m, është një punishte moderne linja montimi dhe ka strukturë me kornizë çeliku, kur dielli shkëlqen, prodhon nxehtësi dhe futet në punishte, dhe kombinohet me nxehtësinë. nga pajisjet e prodhimit në shkallë të gjerë,...
  Lexo më shumë
 • Ftohës ajri XIKOO i ftohtë për kuzhinën Laojia chaifang

  Ftohës ajri XIKOO i ftohtë për kuzhinën Laojia chaifang

  Catering Guangzhou LaoJia chaifang është një ndërmarrje e nxehtë zinxhir tenxhere.i cili përdor dru zjarri për gatim, kështu që ky proces prodhon shumë nxehtësi dhe tym.kur klientët shijojnë tenxheren e nxehtë këtu, ka avull dhe prodhon nxehtësi.Për më tepër, restoranti ishte i ndërtuar me fletë hekuri, siç dihet, ai ...
  Lexo më shumë
 • Ftohës ajri XIKOO sjell ftohje dhe ajrim për punishte

  Ftohës ajri XIKOO sjell ftohje dhe ajrim për punishte

  Guangdong Guangzhou liyuan technology Co., Ltd. Zgjodhi ftohësin industrial avullues të ajrit XIKOO si pajisje ftohjeje dhe ajrimi për punëtorinë e tyre të prodhimit.Punishtja ka nje siperfaqe ndertimi prej 2400 m2 dhe eshte vend pune i hapur per ajrim te mire.Tifozja e madhe ishte origjine...
  Lexo më shumë
 • Ftohësi avullues XIKOO përdoret gjerësisht për të ftohur vende të ndryshme

  Ftohësi avullues XIKOO përdoret gjerësisht për të ftohur vende të ndryshme

  Vitet e fundit, me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së ftohjes avulluese dhe ndërgjegjësimin e njerëzve për kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve.Ftohja avulluese dhe ftohësi i ajrit miqësor ndaj mjedisit janë përdorur gjithashtu gjerësisht 1. Punëtoritë e prodhimit dhe përpunimit dhe magazinat e...
  Lexo më shumë
 • Një zgjidhje e kursimit të energjisë për ftohjen dhe heqjen e shpejtë të nxehtësisë në punëtorinë e një fabrike të prodhimit të automobilave

  Një zgjidhje e kursimit të energjisë për ftohjen dhe heqjen e shpejtë të nxehtësisë në punëtorinë e një fabrike të prodhimit të automobilave

  Fabrika e prodhimit të automobilave është e pajisur me punëtori të procesit të tilla si stampimi, saldimi, lyerja, derdhja me injeksion, montimi përfundimtar dhe inspektimi i automjeteve.Pajisjet e veglave të makinerisë janë të mëdha dhe mbulojnë një sipërfaqe të madhe.Nëse përdoret ajri i kondicionuar për të ftohur temperaturën, kostoja është shumë e lartë...
  Lexo më shumë
123Tjetra >>> Faqe 1/3