Warta

  • XIKOO air cooler cool for printing workshop

    XIKOO adhem hawa adhem kanggo bengkel percetakan

    XIKOO duwe pengalaman luwih saka 14 taun ing bidang ventilasi lan pendinginan kanggo lokakarya. kita tetep terus condong lan nglumpukake pengalaman teknik, dadi XIKOO duwe prosedur konstruksi sing efisien lan tim master instalasi lan komisioner sing berpengalaman Shenzhen Quanyin Graph ...
    Waca liyane
  • Can air cooler lower temperature

    Bisa adhem suhu sing luwih asor

    Nalika kipas ing adhem udhara wiwit mlaku, ngasilake aliran udara sing kuwat lan terus-terusan nyebul menyang ruangan. Ing wektu sing padha, pompa banyu nyiram banyu lan nyebar banyu kanthi rata menyang pad pendinginan. banyu nguap ing pad sing adhem, penguapan nyerep panas lan ngasilake hawa adhem. Banjur ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka kondisioner Evaporative

    AC sing nguap kanthi efisiensi transfer panas dhuwur Tabung ijol-ijolan panas nggunakake jinis tabung baris, sing ora bakal nyebabake penyumbatan eksternal. Cocog banget kanggo perusahaan sing duwe kualitas banyu sing kurang apik lan gampang nyebabake korosi lan penyumbatan excha panas tabung ...
    Waca liyane
  • XIKOO air cooler for traffic police station

    Pendingin udara XIKOO kanggo kantor polisi lalu lintas

    Panas dadi ing wulan April ing Chongqing, ing sisih kidul kulon China. Lan uga dadi salah sawijining kutha paling panas ing China. Departemen Kepolisian Lalu Lintas Chongqing ngumumake tender tuku adhem udara sing luwih cepet ing wiwitan wulan April, distributor XIKOO ing Chongqing melu bidaan karo XK-15SY ....
    Waca liyane
  • Evaporative air conditioner with good energy saving effect

    Kondisioner nguap kanthi efek hemat energi sing apik

    1. Ngadopsi struktur aliran-aliran, tabung pertukaran panas nggunakake struktur serpentine, jumlah tabung pertukaran panas akeh, pertukaran panas lan area sirkulasi gas gedhe, resistensi gas cilik, lan efisiensi pertukaran panas dhuwur ; ruang internal adhem yaiku ...
    Waca liyane
  • XIKOO air cooler cooling system for garment factory

    Sistem pendingin udara adhem XIKOO kanggo pabrik garmen

    Pabrik klambi Guangzhou ngubungi XIKOO kanggo lokakarya 1000m2, Sawise entuk ukuran lokakarya lan informasi liyane, insinyur profesional XIKOO Mr.Yang ngrancang gambar sistem pendinginan. Mr.Yang nyaranake kipas angin 14 pcs XK-25H lan 11 pcs kanggo sistem pendinginan. XK-25H yaiku XIKOO anyar ...
    Waca liyane
  • XIKOO new design Evaporative air conditioner

    Desain anyar XIKOO Pendingin Udara Nguap

    Kondisioner udara sing nguap nuduhake panggunaan penguapan kelembapan lan sirkulasi udara sing dipeksa kanggo njupuk panas kondensasi kanggo adhem uap sing digawe panas kanthi tekanan tinggi lan tekanan dhuwur sing dibuwang saka kompresor lan dadi kondhisi. Bisa digunakake ing petrokimia ...
    Waca liyane
  • XIKOO air cooler is the best choice for workshop cool

    Pendingin udara XIKOO minangka pilihan sing paling apik kanggo adhem ing bengkel

    Apa sing kudu ditindakake nalika suhu panas banget ing musim panas? Dadi akeh kasusahan kanggo akeh perusahaan. Amarga ora ana solusi pendinginan lokakarya sing apik ing musim panas sing bisa ngatasi masalah panas ing lokakarya, dadi panas nalika musim panas ora mung ngrusak efisiensi kerja para karyawan, nanging uga nyebabake ...
    Waca liyane
  • Personal Growth and High Performance Team Seminar

    Seminar Tim Wutah Pribadi lan Kinerja Dhuwur

    Minangka musim sinau taunan kanggo karyawan XIKOO sing luar biasa. Kanggo ngasilake talenta sing luar biasa, XIKOO bakal ngirim karyawan kanggo melu ing seminar Kamar Dagang babagan tim pribadi lan tim kinerja tinggi. Iki dudu rapat biasa, nanging telung dina suwene ...
    Waca liyane
  • XIKOO solar DC air cooler

    XIKOO solar DC adhem udara

    XIKOO Industrial Co., Ltd. wis fokus ing pangembangan lan produksi alat pendingin udara sing hemat energi lan ramah lingkungan luwih saka 14 taun. Pendingin udara sing nguap ditrapake prinsip banyu nyerep panas kanthi penguapan kanggo suhu hawa adhem mudhun. Iki minangka utusan ...
    Waca liyane
  • XIKOO industry axial model and centrifugal model are used in machine tool workshop

    Model aksial industri XIKOO lan model sentrifugal digunakake ing bengkel alat

    XIKOO duwe macem-macem pendingin udara, ing antarané modhèl industri paling cocog kanggo digunakake ing lokakarya produksi lan uga modhél sing paling populer kanggo pabrik. Ing pungkasan taun 2020, pelanggan ngajak kita nggawe desain pendinginan kanggo pabrik, sing umume ngasilake alat mesin. Bec ...
    Waca liyane
  • Bandhingake konsumsi energi saka adhem lan AC

    Perbandingan konsumsi energi pendingin udara lan kondisioner AC tradisional nganggo konsumsi energi sing akeh lan biaya operasi sing dhuwur, sing matesi volume tuku nganti tartamtu. Pendingin udara sing nguap duwe ciri hemat energi, kamanungsan, kaendahan, lan en ...
    Waca liyane