Hvordan designe en gårdsventilasjons- og kjøleordning

Stadig flere bønder er klar over betydningen av temperaturen på kyllingfarmene for avlen.Gode ​​kjøletiltak kan gi et behagelig oppvekstmiljø for kyllinggrisene, og det kan også øke motstanden til kyllinggrisene, redusere forekomsten av epidemiske sykdommer, redusere avlstapet Essens Brystgrisoppdrettere er generelt basert på rasenes alder, avlstetthet , og miljøet til kyllinghus, og eksisterende forhold for å minimere investeringer, redusere kostnader og bruke en eller flere kjølemetoder for å oppnå kjøleeffekter.


1. Naturlig ventilasjon og kjøling.På forsommeren, før temperaturen steg om morgenen, lukker du døren og vinduet til hønsehuset, og etter at temperaturen falt om natten, åpnet du alle dører og vinduer for å la luften i hønsegården bytte luftutveksling og forbedre kvaliteten på luften i huset;bare bruk den til å bruke den.Småbruk på forsommeren.
For det andre bør avlshuset utstyres med radvifter, og luften strømmer for å kjøle ned luften.Ventilasjonseffekten er gjennomsnittlig.Er innendørs lukt og varme.


For det tredje kjøles våtgardinviften ned: Installer den våte gardinen i den ene enden av avlshuset, slik at den varme utvendige luften blir avkjølt gjennom den våte gardinen før den kommer inn i huset;den andre enden av huset er utstyrt med en undertrykksvifte for å slippe ut luktluften innendørs.Avlshuset er godt ventilert, noe som kan fremme høy produksjon av kjøtt og kyllinger, og kan også forhindre smitteoverføring.
Basert på prinsippet om "anvendelig, praktisk, økonomi", utnytter avlsfeltkjølingen fullt ut "vind", "lys", "elektrisitet" og "vann" ressurser, og forskjellige tekniske tiltak for å oppnå det forventede kjølemålet


Innleggstid: 24. november 2022