Sammenligning av energiforbruk av luftkjøler og klimaanlegg

Sammenligning av energiforbruk av luftkjøler og klimaanlegg

Tradisjonelle klimaanlegg har høyt energiforbruk og høye driftskostnader, noe som begrenser innkjøpsvolumet til en viss grad.Den fordampende luftkjøleren har egenskapene til energisparing, menneskelighet, skjønnhet og miljøvern.Det er populært brukt i miljøet med elektronikk, tekstiler, skoproduksjon, plast, maskinverksteder, sigarettfabrikker, moderne husholdninger, kontorer, supermarkeder, sykehus, venterom, telt, gård, drivhus osv. Ventilasjon og kjøling gir den perfekte løsningen .

Fordelene med evaporative luftkjølere sammenlignet med sentrale klimaanlegg:

1. Den fordampende luftkjøleren senker temperaturen med vannfordampning, med lang lufttilførselsavstand og stort luftvolum, noe som kan gjøre den kjølige luften jevnt fordelt og har også en filtreringsfunksjon.Så luftkjøler kan gi kjølig, ren, frisk og behagelig luft.Imidlertid bruker det tradisjonelle sentrale klimaanlegget Freon for kjøling, med stor lufttilførselstemperaturforskjell, lite luftvolum, og romtemperaturen er ikke lett å være jevn.Og ventilasjonsfunksjonen er dårlig, ikke egnet for halvlukkede steder, hvis den brukes i lang tid, er det lett å få "klimaanleggssykdom".

2. Levetiden til den fordampende luftkjøleren er dobbelt så lang som for det tradisjonelle sentrale klimaanlegget, den totale feilraten er lav, og vedlikeholdet av utstyret er enkelt og praktisk.

3. lave kostnader. Den fordampende luftkjølerviften har en liten engangsinvestering, høy total driftseffektivitet og lave driftskostnader.Med en plass på 2000 kvadratmeter som et eksempel, brukes 20 enheter fordampende luftkjøler for å beregne full belastning på en time, og driftseffekten er 20KW.Tradisjonelt Det sentrale klimaanlegget (180hk) har en driftseffekt på 180KW per time.Energisparing opptil 89 %, så spar strømregningen 89 %

XK-05SY (3)XK-06SY (1)

XK-23SY (5)XK-18SYA (4)XK-20S (1)XK-25H (1)


Innleggstid: 12. mars 2021