XIKOO luftkjøler er det beste valget for verkstedkjøling

Hva skal man gjøre når temperaturen er veldig høy i varme sommer? Det er nøden for mange selskaper.Siden det ikke finnes noen god verkstedkjølingsløsning om sommeren som kan løse problemet med varmen i verkstedet, vil varmen om sommeren ikke bare skade de ansattes arbeidseffektivitet, men også etterlate et dårlig inntrykk til kundene når de kommer for å besøke verkstedet. , det er et presserende behov for å løse problemet med kjøling i verkstedet, men klimaanleggets kjøleutstyr på markedet er mye dyrt, og den faktiske effekten av kjøling er ikke ideell, så det er veldig vanskelig å løse det.

Hva er kjøleløsningene for verkstedetuten høye kostnaderog har gode kjøleeffekter?Det må være noen.Så mange verksteder lider ofte av høye temperaturer.Hvordan løste de problemet med kjøling?Opprinnelig, devalgte åbruk XIKOOmobile miljøvennlige klimaanlegg for å løse problemet med kjøling i verkstedet.Siden XIKOOmobile miljøvennlige klimaanlegg harflere tegn.Det er lavpris og miljøvennlig, det don'ikke har kompressor,bare bruk vann for å cool og nedtemperaturen.Derfor kan vi garantere at 100 kvadratmeter kjøleenergiforbruk kun krever én kilowatt-time i timen.

2720

I tillegg kommer kjølingensystemkan utformes i henhold til verkstedets faktiske situasjon.Det er tohoved-verkstedkjølingdesign.den ene er total kjøling, den andre er delvis kjøling.enten det er flere eller mindre folk på verkstedet, sentralisert eller desentralisert.viKanalltidfinn ut passende verkstedkjølingløsning. Oglag et eksklusivt verkstedkjølingsprogram for deg.XIKOO fordampende vannluftkjølerkan brukes i logistikklager, stålkonstruksjonsverksteder, jernvareverksteder, verksteder for elektronisk utstyr og sprøytestøpeverkstederog flere andre steder.

微信图片_20200813104845  sak 3微信图片_20200306171704  微信图片_20200331084747

 


Innleggstid: 10. april 2021