Bruksområde for hengende fordampningsluftkjøler

1. Funksjoner av fordampende miljøvern hengendefordampende luftkjøler:

1) Svært lav pris.Bare 30% til 50% av kostnadene for kompresjonsklimaanlegg.

2) Svært lavt strømforbruk.Bare kompresjonsklimaanlegget bruker 10 % til 15 % av elektrisiteten.

3) Ekstremt frisk luft.Friskluftdriftsmodusen erstatter inneluften hvert 1-2 minutt.

4) Vakker og kompakt, avansert kontroll, tre kontroll- og overtaksledningsmetoder kan velges for en enkelt maskin, nemlig: kontrollmetoden av narrtypen for direkte programtilførsel og rett rad, og enkeltmaskinen med vegg-type lite vann

Sirkulerende vannforsyningsmodus for tanken, og ta i bruk liten vanntank sentralisert vannforsyning og returvannkoblingskontroll med andre tilstøtende klimaanlegg.

5) Installasjon og vedlikehold er ekstremt trygt og enkelt.Installasjonskostnaden og installasjonstiden er kun 30 % av de tradisjonelle plug-in-modellene, og kontrollmetoden for direkte programtilførsel og direkte utladning er i utgangspunktet null feil og null vedlikehold.

""

2. Referansestandarder for å bedømme om et sted er egnet forvannfordampende luftkjøler:

1) Under de tørre klimaforholdene i den nordvestlige regionen om sommeren er denne vannfordampende luftkjøleren egnet for nesten alle anledninger.

2) I sør- og kystområdene kan den vannfordampende luftkjøleren i henhold til dette prinsippet ikke brukes på fornøyelsessteder som stjerneklassifiserte hoteller, eksklusive kontorbygg osv., som krever en temperatur under 28 °C .

3) For steder med strenge fuktighetskrav, for eksempel oppblåst mat, presisjonslegemidler, presisjonselektronikk og andre steder der prosesseringsbedrifter krever konstant temperatur og fuktighet, er dette prinsippet omvannfordampende luftkjølerkan ikke brukes.

4) Dette prinsippet reduserer temperaturen påvannfordampende luftkjølerbetydelig, mens luftfuktigheten vil øke.For å bedømme om luftfuktigheten har innvirkning på et bestemt sted, kan du referere til en slik standard, når fuktigheten i vårregntiden

Hvis det er større, vil det påvirke prosessen og fasilitetene på stedet.Hvis ikke, er det i utgangspunktet egnet og ekstremt kostnadseffektivt å bruke dette prinsippet om vannfordampende luftkjøler.

5) I tillegg kommer de aller fleste fabrikker som klær, sko og hatter, jernvarer og byggematerialer, sprøytestøpebehandling, kjemikalier, daglige nødvendigheter mat, maskinproduksjon, mange offentlige steder, forretningssteder som f.eks.

Venter på bil, venter på lege, hot pot, grossistmarkeder, supermarkeder, generelle utstillingsvinduer, underholdningssteder, sportsarenaer, kantiner osv. Den egner seg også veldig godt til hotellkjøkken, storkjøkken og hjemmekjøkken.5) I tillegg , de aller fleste fabrikker som klær, sko og hatter, maskinvare og byggematerialer, sprøytestøpebehandling, kjemikalier, daglige nødvendigheter mat, maskinproduksjon, mange offentlige steder, forretningssteder som f.eks.

Venter på bil, venter på lege, hot pot, grossistmarkeder, supermarkeder, generelle utstillingsvinduer, underholdningssteder, sportsarenaer, kantiner osv. Den egner seg også veldig godt til hotellkjøkken, storkjøkken og hjemmekjøkken.


Innleggstid: 29. mars 2022